Η Hilary Swank έγινε μαμά στα 48- Η πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Hilary Swank έγινε μαμά στα 48- Η πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τα πρώτα της παιδιά και εμείς θυμηθήκαμε 4 ακόμη celebrities που βίωσαν τη μητρότητα λίγο πριν τα 50.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Hilary Swank αφού πριν λίγα 24ωρα έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 48 της χρόνια. Η σταρ της μεγάλης οθόνης αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτα με τον σύζυγό της, Philip Schneider και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τα μωρά της.

Η πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα

Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών δημοσιεύοντας στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια της τα νεογέννητα ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/Cq100EAuUbb

«Δεν ήταν εύκολο αλλά άξιζε. Χαρούμενο Πάσχα! Ανεβάζοντας από τον πραγματικό Παράδεισο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Swank.

Ούτε μία, ούτε δύο άλλα 4 stars πόζαραν με φουσκωμένη κοιλιά στις Χρυσές Σφαίρες 2023

H αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η Hilary Swank ήταν μία από τις παρουσίες που μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας στις Χρυσές Σφαίρες. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο λαμπερό event σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CnTQw1triKW

H 48χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε τον Οκτώβριο στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» δηλώνοντας για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτήν τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα. Ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά τώρα».

«Eίναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο που θα κάνω είναι να γίνω μαμά. Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο που μπορώ να μιλάω γι’ αυτό και να το μοιράζομαι», δήλωσε η Swank στο Good Morning America.

Ο γάμος με τον άντρα της ζωής της

Η Hilary Swank και ο επιχειρηματίας Philip Schneider παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, δύο χρόνια μετά την αρχή της σχέσης τους, με μία πολύ ρομαντική τελετή στο Redwoods της California.

«Ήταν ανεκτίμητο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Ήμουν γεμάτη ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έχει πει η Swank στην Αμερικανική Vogue τότε.

5 celebrities που έγιναν μανούλες λίγο πριν τα 50

1) Τζένη Μπαλατσινού

Στα 49 της η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι τον καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatzinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», είχε γράψει ο πολιτικός.

2) Naomi Campbell

Η Βρετανίδα καλλονή αιφνιδίασε τους πάντες τον Μάιο του 2021 ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του Fashion Week της Νέας Υόρκης, όπου δεν διακρινόταν ίχνος εγκυμοσύνης.

Σε φωτογράφιση-συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στη βρετανική Vogue το διάσημο μοντέλο τόνισε: «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννησή της. Άγνωστη παραμένει μέχρι και σήμερα η ταυτότητα του πατέρα της κόρης της. Το διάσημο μοντέλο ανέφερε ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στο επόμενο βιβλίο της που θα ξεκινήσει να γράφει σύντομα.

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό», είχε πει μεταξύ άλλων στη Vogue.

Η Campbell έχει μιλήσει ανοιχτά για την γέννηση της κόρη της, αλλά και για το γεγονός πως την απέκτησε στα 50 της, θέλοντας να ενθαρρύνει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να μην διστάσουν να κάνουν παιδιά, αν πραγματικά το θελήσουν.

3) Rachel Weisz

Στα 48 της χρόνια η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Daniel Graig περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από συνέντευξή της στους «The New York Times» όπου είπε: «Θα κάνουμε έναν μικρό άνθρωπο». Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Weisz γέννησε ένα κοριτσάκι. Τόσο η Rachel όσο και ο Daniel είχαν ήδη γίνει γονείς από προηγούμενες σχέσεις τους.

4) Halle Berry

Η κόρη της ηθοποιού Nahla γεννήθηκε όταν εκείνη ήταν 41 ετών, ενώ ο γιος της Maceo ήρθε στον κόσμο στα 47 της χρόνια. Η Halle Berry βίωσε μία τεράστια έκπληξη όταν έμαθε ότι είναι έγκυος στον γιο της, καθώς όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν σε προεμμηνοπαυσιακό στάδιο όταν τελικά έμεινε έγκυος.

5) Βασιλική Ανδρίτσου

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της στα 46 της χρόνια.

«Δεν ξέρω τι έκανα τόσα χρόνια χωρίς το παιδί μου. Νιώθω πολύ μεγάλη τύχη. Αυτό που ζω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν, είναι χίλιες φορές καλύτερο. Όσες είστε μάνες το καταλαβαίνετε αυτό που λέω», είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά.

Πηγή κεντρικής: apimages.com