Έγκυος με δίδυμα η Hilary Swank στα 48 και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της

Νατάσσα Σχοινά
Έγκυος με δίδυμα η Hilary Swank στα 48 και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της

Η Hilary Swank στα Governors Awards 2018

AP

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση live όταν ήταν καλεσμένη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

Δεν μπορεί -και δε θέλει- να συγκρατήσει τη χαρά της η Hilary Swank που αποκάλυψε στην εκπομπή Good Morning America ότι είναι έγκυος και, μάλιστα, σε δίδυμα. Η 48χρονη ηθοποιός ήθελε πολλά χρόνια τώρα να γίνει μανούλα, γι’ αυτό και το γεγονός ότι τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα είναι αρκετό για να ενθουσιαστεί και να έχει ένα χαμόγελο που σε κάνει να θες να την αγκαλιάσεις.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας και με την Αμερική. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό. Θα γίνω μαμά! Όχι μόνο ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η Swank στους οικοδεσπότες αλλά και σε όλη την Αμερική την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Η Hilary Swank είπε λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της στο Live with Kelly and Ryan

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έπειτα εμφανίστηκε και στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan αποκαλύπτοντας ότι οι συνάδελφοί της και το συνεργείο της νέας σειράς στην οποία συμμετέχει, Alaska Daily, δεν είχαν ενημερωθεί αλλά το φαντάζονταν, καθώς η ηθοποιός βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Τα ρούχα μου άρχισαν να μη μου κάνουν, οπότε τις προάλλες έπρεπε να σκίσω το τζιν μου. Έβαλα από πάνω το jacket μου και αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα», είπε.

https://www.instagram.com/p/CjVgDlpt1ez

Επιπλέον, η σταρ σχολίασε ότι δεν εξεπλάγη που περιμένει δίδυμα, καθώς έχει και στη δική της οικογένεια αλλά και σε αυτήν του συζύγου της, Philip Schneider.

«Είναι μεγάλη ευλογία. Είναι ένα πραγματικό θαύμα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ανεκτίμητος γάμος του ζευγαριού

Η Hilary Swank και ο επιχειρηματίας Philip Schneider παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, δύο χρόνια μετά την αρχή της σχέσης τους, με μία πολύ ρομαντική τελετή στο Redwoods της California.

«Ήταν ανεκτίμητο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Ήμουν γεμάτη ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έχει πει η Swank στην Αμερικανική Vogue τότε.