Πορφύρης feat MasterChef: Οι παίκτες στέλνουν μήνυμα με τραγούδι και χορό στο TikTok

Κατερίνα Μπούσιου
Πορφύρης feat MasterChef: Οι παίκτες στέλνουν μήνυμα με τραγούδι και χορό στο TikTok

Ο Γιώργος Πορφύρης γίνεται ξανά πρωταγωνιστής μοιράζοντας πλεονεκτήματα στο σημερινό MasterChef.

Οι top 14 του MasterChef βάζουν τα δυνατά τους αυτές τις ημέρες όχι απλά για να παραμείνουν στον διαγωνισμό αλλά να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν με βασικό στόχο την τελικά δεκάδα.

Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί με συνεχείς μεγάλες εκπλήξεις από εκείνους που θα αποχωρήσουν, οι παίκτες είπαν να το ρίξουν στον χορό. Με τον Πορφύρη να δίνει το σύνθημα σε τραγούδι συμβολικό και με τους φανς του να «επιμένουν» πως τον θέλουν νικητή. Δύσκολο με τόσα μεγάλα φαβορί ήδη μέσα στον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/Cqv806mICY3

Γλέντι και χορός μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη

Με τους περισσότερους από τους φανς του MasterChef να συνεχίζουν στα social media να διαμαρτύρονται για την αποχώρηση του τραυματία Γρηγόρη Γιαννόπουλου, φτάνουμε σήμερα στην δοκιμασία του Mystery Βοx η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετό γέλιο όπως βλέπουμε από το τρέιλερ. Κυρίως από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έχει βάλει σκοπό να φάει όλες τις γλυκές λιχουδιές που έχουν ως υλικά οι παίκτες.

Δεν έχει αρνηθεί στο παρελθόν πως του αρέσει κατά καιρούς να δοκιμάζει junk food και ορισμένα γλυκίσματα, από αυτά που συχνά τρώει όταν βλέπει ποδόσφαιρο. Πάντως φέτος τον βλέπουμε στην πιο fit εκδοχή του, δείγμα πως προσέχει την διατροφή του και δεν υποκύπτει ακόμη και στους γκουρμέ πειρασμούς του εστιατορίου του.

Το σημερινό επεισόδιο θεωρείται σημαντικό γιατί όσα θα συμβούν, θα καθορίσουν κατά πολύ το τι θα συμβεί και στο αυριανό όπου έχουμε αποχώρηση για να φτάσουμε στους 13 παίκτες.

Ο Γιώργος Πορφύρης είναι με τον τρόπο του ξανά ο ρυθμιστής, αφού θα δώσει πλεονεκτήματα στα υλικά, όπως δημιούργησε και τα ζευγάρια - μονομάχους της προηγούμενης δοκιμασίας.

O Gladiator Πορφύρης έγινε ο 4ος κριτής του MasterChef αλλά έκανε 2 μεγάλα λάθη με Γρηγόρη & Μπέη

https://www.instagram.com/p/CqtDb2Goq_8

Και αυτή τη φορά δεν θα ευνοήσει όσους στο παρελθόν είχαν στραφεί εναντίον του. Αυτή του την πρόθεση μας την είχε ξεκαθαρίσει και από την προηγούμενη εβδομάδα με τις δηλώσεις του.

Μέχρι να δούμε μία νέα μάχη στο πλατό του MasterChef, οι παίκτες αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη κόντρες και διαμάχες και να το ρίξουν στο χορό στο TikTok.

Με τον Γιώργο Πορφύρη αρχηγό στο καραόκε σε ένα remix του γνωστού τραγουδιού «Επιμένω» του Χρήστου Κυριαζή σε remix που θυμίζει Βollywood από τον dj X Allejo. Είναι προφανώς η λέξη «Επιμένω» και το δικό του σύνθημα για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αρκετοί πάντως από τους φαν του διαγωνισμού τον θέλουν νικητή ή τουλάχιστον στην τελική τριάδα, αν δεν τα καταφέρει με τόσα φαβορί από τους παλαιούς παίκτες μέσα στον διαγωνισμό.

Η αλήθεια είναι πως εν δυνάμει ανταγωνιστές του Γιώργου στην μαγειρική, είναι από τους παλιούς παίκτες ο Δημήτρης Μπέλλος, η Μαρία Μπέη και ο Ηλίας Καζιόλι, ενώ ο Νίκος Τράκας και ο Αλέξανδρος από τους νεότερους τον συναγωνίζονται επάξια.

Ο Πορφύρης όμως εκτός από ταλέντο στην μαγειρική έχει μεγάλο ταλέντο στο να ψυχολογεί τους αντιπάλους του και επιτίθεται με διπλωματικό τρόπο στις προκλήσεις τους και τηλεοπτικά λίγο πιο προσιτός λόγω του χιούμορ του.