MasterChef: Ο Άγγελος Τσιγκάκος έχει προφίλ στο Instagram και ανακαλύψαμε ένα κρυφό του ταλέντο

MasterChef: Ο Άγγελος Τσιγκάκος έχει προφίλ στο Instagram και ανακαλύψαμε ένα κρυφό του ταλέντο

«Αυτή η ποδιά, αυτή τη στιγμή, είναι το πιο σημαντικό για μένα», είχε πει ο Άγγελος Τσιγκάκος μετά την είσοδό του στο MasterChef, όσο η μαμά του του φώναζε πως τώρα τον περιμένει μια θέση στον τελικό. 

Ο Άγγελος Τσιγκάκος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του φετινού MasterChef που το κοινό στο Twitter δεν βλέπει ακριβώς αγγελικά.

Ο 33χρονος είχε αναφέρει στην πρώτη εμφάνιση μπροστά στους κριτές πως το πραγματικό του όνομα είναι Ευάγγελος, ωστόσο όλοι τον φωνάζουν Άγγελο κάτι που ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία χάρη στα ολύ ξανθά μαλλιά και τα πολύ ανοιχτόχρωμα μάτια και επειδή η μητέρα του έβλεπε στο πρόσωπό του έναν άγγελο. Το όνομα άγγελος το διατήρησε μέχρι και την ενήλικη ζωή του.

O Ευάγγελος Άγγελος

Στο φετινό MasterChef πάντως, ο Άγγελος δεν φημίζεται για τις αγγελικές του ατάκες ενώ αντίθετα ο 33χρονος σεφ έχει μπει στο στόχαστρο του Twitter για τις ατάκες τους.

https://www.instagram.com/p/Bqapn-OCfm9

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην audition του ο παίκτης, από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και η μητέρα του κατά την διάρκεια της audition του είχε τονίζει πως όταν ήταν μικρό παιδί κυκλοφορούσε στο σπίτι με μία κουτάλα στο χέρι. Έτσι, μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει την αγάπη του επάγγελμα και έγινε μάγειρας.

«Αδικία, μεγάλη αδικία»: Η αποχώρηση του Γρηγόρη στο MasterChef έφερε θυμό στο κοινό

https://www.instagram.com/p/Cjp8XF0MgTM

Στον ελεύθερό του χρόνο ο Άγγελος Τσιγκάκος ασχολείται με την μουσική, παίζει ερασιτεχνικά κιθάρα και έχει μια φωνή που θα μπορούσε να τον στείλει και στο Voice. Όσον αφορά τους τρεις κριτές του παιχνιδιού, ο Άγγελος είχε συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ένα καλοκαίρι στην Αντίπαρο.

Πάντως, αν ρωτήσεις το Twitter, ο Άγγελος, μαζί με τον Μότο και την Στέλλα είναι τα τρία πρόσωπα που αγαπά να μισεί το κοινό.