Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης και το delete στο Instagram των κοινών τους στιγμών

Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης και το delete στο Instagram των κοινών τους στιγμών

Αυτές τις φωτογραφίες δεν θα ξαναδούμε από τα τρία χρόνια γάμου και την κοινή οικογενειακή ζωή της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. 

Η είδηση του διαζυγιού τους μας ξάφνιασε, καθώς η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στα τρία χρόνια του γάμου τους και στα πέντε χρόνια της γνωριμίας τους μας έδειχναν συχνά τον έρωτά τους και το πόσο ευτυχισμένοι ήταν μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν πλέον γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και η μόνη τους έννοια είναι ο τρίχρονος γιος τους Αναστάσης. Αυτό ωστόσο που μας έκανε εντύπωση είναι πως ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει ένα μικρό delete της κοινής τους ευτυχίας στο Instagram, τουλάχιστον από την πλευρά της Λένας Δροσάκη.

https://www.instagram.com/p/ChXwtmrjghj

Η σιωπή, τα παιχνίδια με τον Αναστάση και το delete

Δύο χρόνια μετά την τυχαία γνωριμία τους το 2018 με πρωτοβουλία του μετέπειτα κουμπάρου τους και ηθοποιού Άγγελου Μπούρα, η Λένα Δροσάκη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , θα παντρευτούν σε κλειστό γάμο στην Πάτρα.

Ξαφνικό διαζύγιο για Μπουρδούμη & Δροσάκη μετά από 3 χρόνια - Η γνωριμία και ο γιος τους

«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου. Ο γιος μου είναι ο πρίγκιπας μας. Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου. Πορευόμαστε μαζί στα άσχημα και τα όμορφα», θα πει ο Αλέξανδρος σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη και όλα έδειχναν να πηγαίνουν περίφημα στη σχέση τους.

Η ανακοίνωση του τέλους του γάμου τους, συνέπεσε και με το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας στο θέατρο Τέχνης στην παράσταση «Photograph 51 Anna Ziegler», όπου εκείνος προσπάθησε κάποια στιγμή να χαιρετήσουν από κοινού τους θεατές.

Κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό - προφανώς γιατί θέλουν να πάρουν λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν - και η μόνη αντίδραση ήρθε από την πλευρά του Αλέξανδρου όπου δημοσίευσε ένα μικρό story με την εκδρομή με τον γιο του και τα παιχνίδια τους.

anastasis.JPG

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι πως ο ηθοποιός δεν έχει σβήσει τις αναρτήσεις από το προφίλ του στο Instagram όπου είναι μαζί με την γυναίκα του και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/Ccui65GqY7W

Σε αντίθεση με κάποιες λιγοστές αναρτήσεις της Λένας Δροσάκη που έχουν γίνει delete από το προφίλ της όπως για παράδειγμα αυτή από ταξίδι τους στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι» του Κώστα Γαβρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Αλέξανδρος.

DROSAKI.JPG

Η ηθοποιός ωστόσο συνήθιζε με συχνά stories να μας δείχνει στιγμές της κοινής τους ζωής και να εκμηστηρεύεται την αγάπη της για εκείνον.

Φυσικά όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε για χάρη του γιου τους, οι δυό τους προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να κάνουν την μετάβαση, να ανοίξουν δηλαδή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

drosaki5.jpg

Υπάρχει όμως ελπίδα όπως γράφει και στην πρώτη της ανάρτηση η ηθοποιός.