Η Κατερίνα Στικούδη γίνεται σήμερα 38 & έχουμε «6 Εκατομμύρια» λόγους για να την θαυμάζουμε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Στικούδη γίνεται σήμερα 38  & έχουμε «6 Εκατομμύρια» λόγους για να την θαυμάζουμε

Η τραγουδίστρια έχει γενέθλια και εμείς θυμηθήκαμε το ξεκίνημά της στη showbiz. Οι υπέροχες φωτογραφίες με τον σύζυγο και τον γιο της.

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια- μοντέλο και παρουσιάστρια έχει διπλές χαρές σήμερα στο σπίτι της αφού εκτός από το Πάσχα γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της.

Και ήδη αρκετοί από τους θαυμαστές της έχουν ξεκινήσει να της δίνουν τις ευχές τους.

Η αλήθεια είναι πως από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει πολύ και παραμένει μια από τις εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση και υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε την 5η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι σπουδές και τα καλλιστεία

Η Κατερίνα Στικούδη σπούδασε στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές της καθώς η στέψη της στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 ήρθε και άλλαξε εντελώς τα πλάνα που είχε για το μέλλον.

Η 38χρονη είχε δηλώσει συμμετοχή στον θεσμό το 2005 και κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς, εκπροσωπώντας αργότερα την Ελλάδα στον Διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος.

Η καριέρα στην τηλεόραση

Το 2006 η Κατερίνα Στικούδη έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ως συμπαρουσιάστρια του Θέμη Μάλλη στην πρωινή εκπομπή του Star «La Sousourela». Το 2007 παρουσίασε τη στήλη της μόδας στον «Πρωινό καφέ». Το 2008 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Mega Star». Ακολούθησαν αρκετές επιτυχίες και guest συμμετοχές του μοντέλου σε Ελληνικά σήριαλ αλλά και ταινίες.

Η απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι

Το 2009 η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι. Μετά από 2 συνεργασίες, με πιο σημαντική αυτή με τους ΝΕΒΜΑ και το hit «Εμμονή», κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Η Μουσική Μου». Τα επόμενα χρόνια η τραγουδίστρια έκανε αρκετές επιτυχίες, βρέθηκε στο επίκεντρο του Τύπου για τις τολμηρές μουσικές της επιλογές και πραγματοποίησε αμέτρητες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

14 χρόνια και έναν γιο μετά, Κατερίνα Στικούδη και Dj Rico παραμένουν στο παραδοσιακό σπίτι τους

O γάμος και ο ερχομός του γιου της

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης τόσο με τον 1,5 ετών γιο τους, Βύρωνα και έχουν ξεκινήσει νέα επαγγελματικά βήματα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στο τιμόνι της παρουσίασης του backstage του J2US ενώ ο γνωστός παραγωγός ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το κόμμα του ΚΚΕ.

To ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γαμπρού. Αμέσως μετά το μυστήριο η τραγουδίστρια έκανε το Kiki Challenge στο αυτοκίνητο, φορώντας το νυφικό της και έγινε viral για αρκετές ημέρες.

https://www.instagram.com/p/Bm6JMbBlCh9

Το αντισυμβατικό ζευγάρι μετράει 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι κοινές τους εμφανίσεις και οι δηλώσεις του αποδεικνύουν περίτρανα πως παραμένουν μέχρι και σήμερα ερωτευμένοι όπως στις αρχές της γνωριμίας τους.

«14 χρόνια μαζί ..κάποιοι μου λένε «πολλά ε;» Και απαντάω «είναι σαν να γνωριστήκαμε χτες. Δεν ξέρω πως το κανείς αλλά κάθε μέρα που περνάει με κανείς τόσο χαρούμενη… χρόνια σου πολλά λοιπόν Βαγγέλη Σερίφη .. Σε λατρεύω .. ❤️», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της.

H γέννηση του γιου τους

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο του 2021 και μετά από αυτό η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο γιος της Βύρωνας έγινε πια όλο το νόημα της ύπαρξής της.

«Το μωρό είναι Σερίφης ξεκάθαρα. Και αυτό ήθελα. Θα τον ονομάσουμε Βύρωνα. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα και ο πεθερός μου είναι Βύρωνας», είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια.

genna_stikoudi.jpg

Απαντώντας πρόσφατα σε ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, η Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ για δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω. Τον γιο μου τον νανουρίζω με Μότσαρτ και με την Άγια Νύχτα που μας έμεινε από τα Χριστούγεννα».