14 χρόνια και έναν γιο μετά, Κατερίνα Στικούδη και Dj Rico παραμένουν στο παραδοσιακό σπίτι τους

14 χρόνια και έναν γιο μετά, Κατερίνα Στικούδη και Dj Rico παραμένουν στο παραδοσιακό σπίτι τους

Το παραδοσιακό σπίτι που γέμισε από παιχνίδια του Βύρωνα, το πιάνο της Κατερίνας και ένας μεγάλος έρωτας που στεγάζεται στον πιο «ζεστό» χώρο. 

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης αφού απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τον 1,5 ετών γιο τους, Βύρωνα και έχουν ξεκινήσει νέα επαγγελματικά βήματα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στο τιμόνι της παρουσίασης του backstage του J2US ενώ ο γνωστός παραγωγός ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το κόμμα του ΚΚΕ.

Ο Dj Rico παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και μίλησε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητά του, αλλά και για την ενασχόλησή του με τα κοινά.

https://www.instagram.com/p/CJNz66uAH4b

«Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τα κοινά από το 2002, και στο συνδικαλιστικό κομμάτι ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήμουν υποψήφιος αρκετές φορές. Αυτή τη φορά το κόμμα επέλεξε να με τιμήσει με μια πρόταση υποψηφιότητας. Υπάρχουν πολλά μεγάλα κοινωνικά ζητήματα. Δουλεύω περίπου 20 χρόνια στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης», ανέφερε ο μουσικός και εκπαιδευτικός.

Για τη σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Σερίφης τόνισε: «Γνωριστήκαμε από άλλη αιτία και αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με την Κατερίνα. Ουδέποτε είχαμε μια αποκλειστική καλλιτεχνική συνεργασία. Πότε δεν το σκέφτηκα να βάλω στόχο την οικογένεια. Πάντα πήγαινα όπως τα φέρει η τύχη. Και γενικότερα στη ζωή, στο θέμα της οικογένειας η γυναίκα είναι αυτή που θα γεννήσει, που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί, εμείς είμαστε λίγο κομπάρσοι στη διαδικασία. Η γυναίκα είναι η δύναμη της όλης υπόθεσης. Μέσα μου, κι εγώ και η Κατερίνα ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει αυτό το πράγμα, ήταν ζήτημα χρόνου. Όταν λείπουμε έχουμε την πεθερά μου που μας βοηθάει, έχουμε και τον πατέρα μου. Όταν υπάρχει θέληση τα καταφέρνεις μια χαρά».

Αναφερόμενος στον γιο τους, Βύρωνα, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα περιμένεις όπως τα ξυπνήματα αλλά οι χαρές είναι περισσότερες από τα προβλήματα με τον ερχομό του παιδιού».

Οι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού

Το αντισυμβατικό ζευγάρι μετράει 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι κοινές τους εμφανίσεις και οι δηλώσεις του αποδεικνύουν περίτρανα πως παραμένουν full in love μέχρι και σήμερα.

«14 χρόνια μαζί ..κάποιοι μου λένε «πολλά ε;» Και απαντάω «είναι σαν να γνωριστήκαμε χτες. Δεν ξέρω πως το κανείς αλλά κάθε μέρα που περνάει με κανείς τόσο χαρούμενη… χρόνια σου πολλά λοιπόν Βαγγέλη Σερίφη .. Σε λατρεύω .. ❤️», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της.

«Είναι έγκυος η Στικούδη»; Το σχόλιο ενός follower πυροδότησε τις φήμες για την τραγουδίστρια

H γέννηση του γιου τους

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο του 2021.

genna_stikoudi.jpg

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η τραγουδίστρια είχε πει το καλοκαίρι πως είναι νωρίς για μια τέτοια σκέψη:

«Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω. Τον γιο μου τον νανουρίζω με Μότσαρτ και με την Άγια Νύχτα που μας έμεινε από τα Χριστούγεννα» και είχε συμπληρώσει.

«Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πολύ, είχα πάρει 10 κιλά, αλλά δεν το καταλάβατε γιατί σας είχα τρελάνει στα throwback. Στην εγκυμοσύνη μου πρόσεχα πάρα πολύ, δεν αγχωνόμουν κι έτρωγα σωστά. Δεν είχα τις γνωστές λιγούρες και δεν ζητούσα τίποτα από τον Βαγγέλη Σερίφη», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

https://www.instagram.com/p/CkaYFKngcHx

Το σπίτι Στικούδη-Σερίφη θα σε εμπνεύσει σε θέματα deco

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Dj Rico (Βαγγέλης Σερίφης) παντρεύτηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα καθώς είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία. Μάλιστα, από την αρχή της σχέσης τους συγκατοικούν και το παραδοσιακό σπίτι τους είναι αυτό που στεγάζει την ευτυχία τους. Νέα προσθήκη σε αυτό, τα πολλά παιχνίδια του ενός έτους γιου τους, Βύρωνα.

https://www.instagram.com/p/CjZ8CpJgqZE

Η αγάπη τους για την τέχνη έχει αποτυπωθεί και στο σπίτι τους, με τους κλασικούς πίνακες, τις γεμάτες βιβλιοθήκες και τα μουσικά τους όργανα να δεσπόζουν στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/Chj4-vPKckN

Το ξύλο πρωταγωνιστεί και κάνει ακόμη πιο ζεστό το σπίτι ενώ τα χαλιά, αλλά και η πέτρα προσθέτουν cozy vibes.

https://www.instagram.com/p/Bbt1kpWjjLc

Τα vintage στοιχεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα των καλλιτεχνών και βρίσκονται σε μικρά αντικείμενα όπως το ρετρό τηλέφωνο, η τεράστια συλλογή δίσκων και φυσικά στο playroom του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/B_uNfcFAHvD

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin