Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για την απώλεια του πιο κοντινού της ανθρώπου μετά τη μητέρα της

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για την απώλεια του πιο κοντινού της ανθρώπου μετά τη μητέρα της

Ποια ήταν η Μαρία, μέρος της ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Κατερίνας Καινούργιου. 

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά της. Έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για δύσκολες στιγμές που έχει περάσει είτε με τους γονείς της είτε με άλλα μέλη, δηλαδή με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσε.

Μία ακόμη απώλεια ήρθε χθες, την οποία πληροφορήθηκε ενώ βρισκόταν στην εκπομπή της. Ποια ήταν όμως η Μαρία που «έφυγε»« από τη ζωή βυθίζοντάς την στη θλίψη;

https://www.instagram.com/p/CphguTDIEcP

«Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Πριν 5 χρόνια, η Κατερίνα Καινούργιου είχε «χάσει» τον αγαπημένο της παππού, τον αιώνιο έφηβο της οικογένειάς της κάνοντας μία συγκινητική ανάρτηση μιλώντας για την αγάπη της για εκείνον: «Σε αγάπησα πιο πολύ από όσο σου είπα και από όσο σου έδειξα. Από σήμερα θα είσαι ο φύλακας άγγελός μας».

https://www.instagram.com/p/BrVVxJFh4pt

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στους γονείς της, όσο και στον αδελφό της Πάνο. Αλλά και σε μία γυναίκα που ήταν μαζί της από μωρό και είναι το γούρι της. Η γιαγιά της Κατερίνας ήταν και εκείνη που της ευχήθηκε δημόσια πριν δύο χρόνια στην πρεμιέρα της Super Κατερίνας στον Alpha να πάνε όλα καλά και είναι πάντα στο πλευρό της με την αγάπη της και τις συμβουλές της.

Η Μαγγίρα στηρίζει Καινούργιου και η Κατερίνα στηρίζει Μπέττυ: Ποιος θα μιλήσει για πλαστικές τώρα;

Υπήρχε όμως και μία άλλη γυναίκα την οποία η Κατερίνα θεωρούσε ως δεύτερη μητέρα της. Αυτή η γυναίκα έφυγε στα ξαφνικά χθες από τη ζωή και μάλιστα την είδηση την πληροφορήθηκε με μήνυμα εν ώρα εκπομπής.

Το βράδυ με ανάρτησή της σε ένα μαύρο φόντο και με πολύ γλυκά λόγια την αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο, δείχνοντάς μας το πόσο σημαντική ήταν στη ζωή της. Και όπως έγραψε: «Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου. Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου, με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου. Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη. Με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Μου λείπεις ήδη πολύ. Το σπίτι είναι τόσο άδειο χωρίς εσένα. Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου …δεν θα σε ξεχάσω …ΠΟΤΕ! Σ' ευχαριστώ για όλα΄. Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου. Όπως πάντα💔».

https://www.instagram.com/p/Cq3kLwdLVs3

Η Μαρία ήταν μαζί με την Κατερίνα φροντίζοντας το σπίτι της εδώ και 12 χρόνια. Ήταν πια μέλος της οικογένειάς της και ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος για την παρουσιάστρια, αφού ήταν πάντα δίπλα της σε προσωπικές στιγμές της, στα άγχη της αλλά και στις χαρές της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της ήταν ξαφνικός μετά από δυστύχημα και αυτό είναι που σόκαρε την Κατερίνα ακόμη περισσότερο.