Η Μαρία Πρωτόπαππα άλλαξε το look της & η Μαρίνα του Σασμού είναι μία άλλη με τα νέα της μαλλιά

Η Μαρία Πρωτόπαππα άλλαξε το look της & η Μαρίνα του Σασμού είναι μία άλλη με τα νέα της μαλλιά

Η no make up καθημερινότητά της και το φρεσκάρισμα στην εμφάνισή της που άρεσε στους θαμαστές της σειράς. Χθες θαύμασαν για μία ακόμη φορά την Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα του Σασμού, στην σκηνή που διηγείται στον άντρα της την γνωριμία τους. 

Αν δεν υπήρχε η Μαρία Πρωτόπαππα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ήταν φέτος ο Σασμός. Ο ρόλος της είναι κομβικός, σημαντικός και πολυδιάστατος με εκείνη να βάζει κάθε φορά ένα ακόμη στοιχείο της θεατρικής της παιδείας σε αυτόν.

Την ίδια στιγμή που χθες το κοινό την αποθέωνε για μία ακόμη φορά στον Σασμό για την τρυφερή σκηνή της με τον Αντώνη, η Μαρία Πρωτόπαππα δημοσίευε μία φωτογραφία που έδειχνε την ανανέωση που έκανε στα μαλλιά της. Από τις σπάνιες φορές που κάνει αλλαγές, καθώς δεν την απασχολεί καθόλου η εξωτερική της εικόνα.

Η αλλαγή έρχεται τη στιγμή που κυκλοφορούν ήδη οι φήμες ότι δεν θα βρίσκεται στην τρίτη σεζόν του Σασμού και πως σεναριακά θα έχουμε τον τηλεοπτικό θάνατό της.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα σε αυτά τα σενάρια;

https://www.instagram.com/p/CqJLjuBo8P7

Η κρίση ηλικίας και η no make καθημερινότητά της

Με συνεχή γυρίσματα για τον Σασμό παράλληλα με τις θεατρικές της υποχρεώσεις, η Μαρία Πρωτόπαππα αγαπά τις ώρες που είναι στο σπίτι της ή κυκλοφορεί δημόσια να είναι εντελώς φυσική.

https://www.instagram.com/p/CpqDIdToZtX

«Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι. Φοράω ό,τι να'ναι χρώματα, είμαι ένας άνθρωπος κανονικός ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μία μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πώς θα έπρεπε να είμαι», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή Happy Day.

Χθες όμως μας έδειξε μία νέα αλλαγή που έκανε εξωτερικά, σπάζοντας για λίγο τον κανόνα της. Ανήρτησε λοιπόν μία φωτογραφία της με ένα bixie cut που της πηγαίνει πολύ. Οι περισσότεροι από τους followers της επικρότησαν την αλλαγή της, χωρίς εκείνη να μας διευκρινίζει αν είναι τωρινή ή μία throwback ανάμνηση.

https://www.instagram.com/p/Cq3YY56IZ2Q

Η σπουδαία ηθοποιός είχε χθες μία πολύ όμορφη τηλεοπτική στιγμή της με τον Αντώνη της. Εκείνος έχει συνέλθει από το κώμα και προσπαθεί να θυμηθεί τι έχει συμβεί.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

https://www.instagram.com/p/CpnxZ0xIm7p

Η αμνησία του θα κρατήσει για καιρό, αλλά εκείνη υπομονετικά άρχισε να του διηγείται την ιστορία του έρωτά τους για να του ξυπνήσει αναμνήσεις. Η ατάκα του Δημήτρη Ήμμελου: «Την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου και σε είδα, νόμιζα ότι έχω πεθάνει και θωρώ μπροστά μου έναν άγγελο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εγώ έχω γυναίκα εσένα. Τόσο τυχερός είμαι;» έφερε την αποθέωση στο Twitter.

Για να είσαι ενημερωμένη, ο αγώνας αυτός της Μαρίνας θα συνεχιστεί και όταν καταφέρουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Ο Αντώνης βλέπει διαρκώς ως εφιάλτη τη σκηνή της δολοφονικής απόπειρας μα κυρίως τη Ρέα την πρώην σύζυγο του Ευθύμη που σκοτώθηκε από λάθος του.

Η αγάπη σχεδόν πάντα νικά στο τέλος των σειρών μυθοπλασίας. Αυτό θα συμβεί και εδώ. Όσο για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν πως στην αρχή της τρίτης σεζόν θα δούμε τον τηλεοπτικό της θάνατο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Δημήτρης Ήμελλος έχουν κάνει μία πρώτη - και όχι οριστική - συζήτηση με την εταιρεία παραγωγής της σειράς για να συζητήσουν για τον ήδη αποφασισμένο τρίτο κύκλο της σειράς.

Όλα δείχνουν πως παρά τους αρχικούς τους ενδοιασμούς θα συνεχίσουν. Ο Αντώνης έχει ρόλο σημαντικό στον τελικό σασμό και θα είναι η Μαρίνα στο πλάι του να τον στηρίζει. Άλλωστε ο σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών και η ευτυχία της κόρης της την αφορά άμεσα.