Τα πρώτα πλάνα από τον ματωμένο γάμο του Σασμού και η απόλυτη έκπληξη με την Καλλιόπη & τον Παύλο

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα από τον ματωμένο γάμο του Σασμού και η απόλυτη έκπληξη με την Καλλιόπη & τον Παύλο

Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα στα τελευταία τους γυρίσματα για τη σειρά; Τα πλάνα από τον ματωμένο γάμο στον Σασμό και η μεγάλη έκπληξη. 

Δύο νέες ιστορίες ανοίγουν στον Σασμό και θεωρούνται οι πιο σημαντικές που θα μας οδηγήσουν στο φινάλε της σεζόν. Η μία μόλις αποκαλύφθηκε με τα πρώτα πλάνα του γάμου του Αντώνη και της Μαρίνας που προκάλεσε έναν μικρό πανικό χθες το βράδυ στο Twitter.

Τι θα συμβεί σε αυτόν τον ματωμένο γάμο και κυρίως τι σημαίνει αυτή η «βόμβα» που έσκασε με την συνάντηση που θα δούμε σήμερα μεταξύ Παύλου και Καλλιόπης; Οι δυό μεγαλύτεροι εχθροί υπήρξαν ερωτευμένοι (αλήθεια τώρα;) και ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουν πλέον ανακωχή; Μην έχετε ελπίδες...To κοινό στο Τwitter έμεινε άναυδο με το άγνωστο μέχρι στιγμής ειδύλλιο.

https://www.instagram.com/p/CoEy-7Hoc7w

Ο παράξενος άγνωστος έρωτας της Καλλιόπης και του Παύλου έφερε πανικό στο Twitter

Δύο χρόνια τώρα η Καλλιόπη του Σασμού - Μαρία Τζομπανάκη, σχεδόν σε κάθε επεισόδιο απευθύνεται στον αδικοχαμένο σύζυγο, τον Βασίλη της. Viral έχει γίνει εκατοντάδες φορές με τα λόγια που του λέει κοιτώντας τη φωτογραφία του.

Στο σημερινό επεισόδιο όμως θα δούμε πως η Ποπάρα όπως την λένε χιουμοριστικά στο Twitter, είχε κάψει καρδιές στο χωριό πριν γνωρίσει τον Βασίλη της. Ο Παύλος Βρουλάκης και εκείνη είχαν ένα φλερτ και έκαναν όνειρα για οικογένεια. Τουλάχιστον εκείνος γιατί την είχε ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της! Αυτό και αν ήταν έκπληξη. Οι φανς της σειράς αδυνατούν να πιστέψουν το νέο - βόμβα. Επικά τα σχόλια.

Μπορεί να είναι για καλό όλο αυτό για το μέλλον; Για τον Σασμό; Λίγο δύσκολο γιατί η Καλλιόπη θα μάθει πως ο Παύλος σκότωσε τον Βασίλη στην φυλακή και αυτό δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Προς το παρόν Αργυρώ και Αστέρης ζουν τον μεγάλο έρωτα και ετοιμάζονται να συνοδέψουν ένα άλλο ερωτευμένο ζευγάρι στην εκκλησία.

Αυτή είναι και η πρώτη εικόνα Αντώνη και Μαρίνας από τον γάμο τους και είναι σίγουρα ένα από τα τελευταία γυρίσματα που κάνει ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα για την σειρά; Συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως δεν θα επαληθευτούν τα spoilers.

1677100909867-903468126-antonissasmos.jpg

Ο Αντώνης δευτερόλεπτα μετά από αυτό το πλάνο πέφτει πάνω στην Μαρίνα την οποία σημαδεύει ο Ευθύμης με το όπλο του για να εκδικηθεί για τον θάνατο της γυναίκας του Ρέας και δέχεται τον πυροβολισμό στο κεφάλι. Ο σπαραγμός της Μαρίνας θα είναι ίσως μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σειράς την στιγμή που η Ντίνα και ο Μύρωνας καλούν ενισχύσεις για να βρουν αυτόν που πυροβόλησε.

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας βγάζουν τα όπλα και αρχίζουν μαζί με τον Παύλο την αναζήτηση του επίδοξου δολοφόνου. Πριν οι υποψίες του Βρουλάκη πάνε στον Μαθιό. Είναι ο μόνος όμως που δεν φταίει. Γενικά ο Μαθιός θα τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία. Δες παρακάτω.

«Για όλα φταίει ο Μαθιός»: Γίνεται το εύκολο θύμα - ύποπτος για 3 διαφορετικούς φόνους στον Σασμό

Ο αστυνόμος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα πεθάνει, αλλά είναι πια γεγονός σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες. Οι φανς ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο Δημήτρης Ήμελλος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της σειράς και σίγουρα θα λείψει από τη σειρά.