H Jennifer Garner βρήκε τον πιο cool τρόπο για να απέχουν τα παιδιά της από τα social media

H Jennifer Garner βρήκε τον πιο cool τρόπο για να απέχουν τα παιδιά της από τα social media
Invision

Η 50χρονη ηθοποιός έχει την επιμέλεια των παιδιών που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck και αποδεικνύει πως είναι μια κλασική μαμά.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο Hollywood. Μετά τον χωρισμό, οι δύο ηθοποιοί διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Tο πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά: τη 17χρονη Violet, τη 14χρονη Seraphina και τον 11χρονο Samuel τα οποία προσπαθεί η 50χρονη να προστατεύσει από την υπερέκθεση.

Η 50χρονη ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Today» και μίλησε με ειλικρίνεια για την απόφασή της να απαγορεύσει στα έφηβα παιδιά της να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί η Jennifer Garner δεν θέλει τα παιδιά της να έχουν λογαριασμούς στα social media

Η ηθοποιός γνωρίζει το αντίκτυπο που έχουν τα social media στους εφήβους, γι' αυτό και δεν είναι σύμφωνη με το να αποκτήσουν δικούς τους λογαριασμούς. Η αλήθεια είναι πως η σταρ της μεγάλης οθόνης δεν ξέρει αν θα έχει την ίδια άποψη στο μέλλον ωστόσο για την ώρα παραμένει αρνητική.

Η Garner δήλωσε πως η μεγαλύτερη κόρη της είναι ευγνώμων που δεν την άφησε να κάνει λογαριασμό σε Instagram ή TikTok, δεδομένου ότι έχει καταλάβει τη ζημιά που προκαλούν στους συνομήλικούς της.

«Χωρίς καν να έχουν γονείς που είναι γνωστοί, ανησυχώ για όλα τα παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πίεση. Η κόρη μου είναι σε ένα σχολείο μόνο με κορίτσια και είναι τεράστιο πρόβλημα. Τακτικά θα μου το συζητήσει για να κάνει Instagram και μπορώ να καταλάβω το γιατί επειδή είμαι εκεί και είναι διασκεδαστικό αυτό που κάνω και παριστάνω το αντίθετο από αυτό που θέλω για εκείνη να κάνει», είχε αναφέρει η Χολυγουντιανή σταρ.

https://www.instagram.com/p/CNX8HyYhKm0

«Απλώς είπα στα παιδιά μου: Δείξτε μου τα άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν καλό στους εφήβους και μετά θα κάνουμε τη συζήτηση», εξήγησε η Garner.

H Jennifer Lopez έκανε κίνηση ματ μετά τον γάμο της με την πρώην του Ben Affleck

Αξιοσημείωτο είναι πως η ηθοποιός αναγκάστηκε να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει την εταιρεία που έχει με παιδικές τροφές.

«Ήταν μέρος της συμφωνίας και το έκανα με βαριά καρδιά, όμως τόσο πολύ ήθελα να εμπλακώ με αυτή την εταιρεία. Και όταν το έκανα, υπήρχαν όλες αυτές οι εταιρείες στο Los Angeles που θα έρθουν και θα κάνουν για σένα τα social media και είπα πως δεν θα το έκανα. Πρέπει να μπορώ να το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Βγήκα εκεί έξω και έκανα αυτό που έμοιαζε σωστό για μένα», έχει δηλώσει η Garner.

Πηγή κεντρικής: apimages.com