Την Jennifer Garner την περιμέναμε να μην πάει στον γάμο των Bennifer, αυτόν τον άνθρωπο όμως όχι

Την Jennifer Garner την περιμέναμε να μην πάει στον γάμο των Bennifer, αυτόν τον άνθρωπο όμως όχι

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν, αλλά μία απουσία ήταν ηχηρή.

Μετά τον πρώτο, low-budget γάμο τους στο Las Vegas, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck διοργάνωσαν τριήμερους εορτασμούς για τον δεύτερο γάμο τους στο σπίτι του ηθοποιού στην Georgia. Πλήθος καλεσμένων έφτασε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, οπότε και ξεκίνησε το γλέντι και όλοι μαζί γιόρτασαν την ένωση του ζευγαριού που έκανε τον κόσμο να πιστέψει στις δεύτερες ευκαιρίες.

Πέρα από την Jennifer Garner, ωστόσο, που περιμέναμε να μη δώσει το παρών στον γάμο του πρώην της, υπήρχε άλλη μία απουσία που κανείς δε φανταζόταν ότι θα υπήρχε σε μία τόσο μεγάλη ημέρα.

https://www.instagram.com/p/Chgc2p2O74X

Ο Casey Affleck δεν πήγε στον γάμο του αδερφού του

Μπορεί ο αδερφός του Ben Affleck να έκανε μία τουλάχιστον ιδιαίτερη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο, με φυσική παρουσία δεν τίμησε το ζευγάρι.

«Αξίζει να περιμένεις τα καλά πράγματα.

Μία πρόποση στις ανατροπές και τις στροφές, στα νέα ξεκινήματα και στο να βρίσκεις νέα αποθέματα παλιάς αγάπης.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια. Ετοιμάσου για πραγματική δυσλειτουργία. Πλάκα. Κάνω πλάκα.

Jen, είσαι ένα διαμάντι. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ!», έγραψε στο προφίλ του.

Ο Casey Affleck εθεάθη παντού πλην του γάμου των Bennifer

Τώρα, αν αναρωτιέσαι γιατί ο Casey δεν πήγε στον γάμο, πηγές ανέφεραν στο Αμερικανικό People ότι η αιτία ήταν «οικογενειακές και γονεϊκές υποχρεώσεις στο σπίτι». Επειδή, όμως, όταν είσαι διάσημος, κάποιος, κάπου θα σε δει, ο Casey εθεάθη κάπου την Παρασκευή.

Ο 47χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη την ημέρα της έναρξης των γαμήλιων εορτασμών στα Dunkin’ Donuts στο Los Angeles με την κοπέλα του. Την επόμενη ημέρα, εθεάθη ξανά, αυτήν τη φορά με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Summer Phoenix, τη 18χρονη Indiana και τον 14χρονο Atticus.

Ένα παπαράτσι, μάλιστα, τον βρήκε το Σάββατο έξω από τα Starbucks στο Los Angeles και, όταν τον ρώτησε γιατί δεν πήγε στον γάμο του Ben, εκείνος απάντησε ότι είχε άλλα πράγματα που έπρεπε να κάνει.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δε μας πολυπείθει αυτή η δικαιολογία. Μπορούσε να βρει μερικές ώρες και να τιμήσει τον αδερφό του στη μεγάλη μέρα, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Να έχουν τσακωθεί τα δύο αδέρφια; Να μην εγκρίνει την JLo; Αυτά συνήθως κάποια στιγμή φαίνονται.