Πάσχα στην Πάτμο για την Τζένη Μπαλατσινού:Το σπίτι στο οποίο ο Κικίλιας Jr είναι ο καλύτερος βοηθός

Πάσχα στην Πάτμο για την Τζένη Μπαλατσινού:Το σπίτι στο οποίο ο Κικίλιας Jr είναι ο καλύτερος βοηθός
Instagram

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε πλάνα από το εξοχικό της και φωτογραφίες στις οποίες τη βοηθάει ο γιος της να βάψει αυγά. 

Πριν από τέσσερις μήνες, η Τζένη Μπαλατσινούγιόρτασε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η οποία και έγινε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην αθλητή Βασίλη Κικίλια. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού.

Η Τζένη Μπαλατσινού δέχθηκε από τον Βασίλη Κικίλια το καλύτερο δώρο και δεν ήταν μόνο οι ευχές

Το μωράκι, βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2021 στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο, αφού πρόκειται για το αγαπημένο νησί του ζευγαριού στο οποίο μάλιστα διατηρούν και εξοχική κατοικία. Τον γιο τους βάπτισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου Κύριος Δωρόθεος, ο οποίος συνδέεται με φιλία με το ζευγάρι. Νονοί του παιδιού ήταν ο γιος της Τζένης από τον προηγούμενο γάμο της, Μάξιμος Κωστόπουλος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Πάσχα στην Πάτμο

Στα πιο πρόσφατα νέα της Τζένης Μπαλατσινού και η οικογένεια βρίσκεται στην Πάτμο για το Πάσχα. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ούσα πιστή στις παραδόσεις έβαψε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη κόκκινα αυγά. Μάλιστα, η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε για ακόμα μία φορά τον καλύτερο βοηθό ή αλλιώς τον βενιαμίν της οικογένειας, Παναγιώτη – Αντώνιο.

Η περήφανη μαμά, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα stories του Instagram στο οποίο το ξανθό αγοράκι απεικονίζεται να κάθεται στο πάτωμα και να βάφει αυγά.

Στο σταθερό post που έκανε λίγο αργότερα, στο οποίο φαίνεται και η κουζίνα του εξοχικού στην Πάτμο, η περήφανη μαμά έγραψε:

https://www.instagram.com/p/Cq-VIZAozus

Παναγιώτης- Αντώνιος aka ο καλύτερος βοηθός

Δεν είναι λίγες οι φορές που το κατάξανθο αγοράκι έχει ποζάρει στο Instagram κάνοντας δραστηριότητες σαν μεγάλο παιδάκι. Εκτός από το ότι επιχείρησε να βάλει πλυντήριο κάποτε, έκανε και άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι.

Με αφορμή τη νέα φωτογραφία του μικρού κάναμε μια «βόλτα» στο προφίλ της Τζένης και βρήκαμε τις πιο cute φωτογραφίες του Κικίλια junior στις οποίες ποζάρει στο Instagram κάνοντας δραστηριότητες σαν μεγάλο παιδάκι.

https://www.instagram.com/p/CcVmh8PIq6v

Εκτός από το ότι κάποια στιγμή επιχείρησε να βάλει πλυντήριο έκανε και άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι.

Οι υπέροχες φωτογραφίες του Παναγιώτη- Αντώνιου στη gallery που ακολουθεί:

Η Τζένη Μπαλατσινού με όλα τα παιδιά της

Θυμίζουμε, πως το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, από το 1996 έως το 2012 υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα αγόρι στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

https://www.instagram.com/p/CRLZssSLakP

Πλάνα από το σπίτι στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε το γραφικό νησί της Πάτμου πριν από λίγα χρόνια και το αγάπησε τόσο πολύ που απέκτησε εκεί την εξοχική της κατοικία. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το σπίτι της στο νησί της Αποκάλυψης, το οποίο και επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Το πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην υπέροχη τοποθεσία και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βαφτίσει εκεί τον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Το παραδοσιακό οίκημα είναι χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια. Η εντυπωσιακή Τζένη Μπαλατσινού, με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται το ησυχαστήριό της και όταν αυτό συμβαίνει μοιράζεται εικόνες από την οικεία της δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι έχει Pinterest αισθητική και πολύ μεγαλύτερη ντουλάπα

Το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο είναι ο ορισμός του vintage grecian στυλ

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχει διακοσμήσει το εξοχικό της έτσι ώστε να αποπνέει vintage Ελληνικό στυλ. Τα ξύλινα παράθυρα στα χρώματα του πράσινου και του μπλε, τα ιδιαίτερα έπιπλα και τα vintage διακοσμητικά στον χώρο σε μεταφέρουν αυτομάτως σε μια άλλη εποχή.

https://www.instagram.com/p/CQIk9bTBohE

Τα ξυλόγλυπτα έπιπλα έχουν επιλεχθεί από την Τζένη Μπαλατσινού με μεγάλη προσοχή και τα vintage διακοσμητικά (κονσερβοκούτια, πίνακες, κούπια κ.ά) δημιουργούν μια γλυκιά νοσταλγία. Το σπίτι της οικογένειας διαθέτει υπέροχο μπαλκόνι που «βλέπει» το απέραντο Αιγαίο, με τη θέα να είναι απλά μαγική.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εξοχική κατοικία της Τζένης Μπαλατσινού.