Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι έχει Pinterest αισθητική και πολύ μεγαλύτερη ντουλάπα

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι έχει Pinterest αισθητική  και πολύ μεγαλύτερη ντουλάπα

Νέο σπίτι νέα πράγματα στη ζωή της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου. 

Κάποτε κυριαρχούσε ένα κλισέ πως όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της, είναι έτοιμη να αλλάξει όλη της τη ζωή. Μεταξύ μας γνωρίζαμε -πως ίσχυε εν μέρει. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και με ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από το σπίτι. Αν αλλάξεις σπίτι, πιθανότατα είσαι έτοιμη να πετάξεις πράγματα από το παρελθόν, και να τοποθετήσεις καινούργια στον νέο χώρο που θα στεγάσει όλη σου τη ζωή.

Το νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει και με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία πριν από λίγο καιρό πήρε τα πράγματά της από το instagram -ικό σπίτι της στην Κηφισιά και τα πήγε σε νέο και πιο Pinterest αισθητικής τοποθετώντας μέσα νέα αντικείμενα που όχι απλά τής φτιάχνουν τη διάθεση αλλά δημιουργούν και καλύτερο feng shui.

Στο νέο της χώρο, που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τη μίνιμαλ αισθητική, η παρουσιάστρια ποντάρει στους neutral τόνους, στους καθρέφτες και στο φως. Ιδιαίτερη σημασία για εκείνη έχει η ντουλάπα, η οποία έχει ξεκάθαρες Carrie Bradshaw αναφορές. Αυτός είναι και ο χώρος που έχει το περισσότερο χρώμα στο νέο σπίτι της το οποίο και η ίδια δείχνει όσο μπορεί μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου που αλλάζει την αισθητική κάθε χώρου

Σε αντίθεση με το προηγούμενο σπίτι, αυτό το διαμέρισμα έχει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, και όπως και η ίδια λέει σε διάφορες λεζάντες της, έχει ψάξει πολύ πριν καταλήξει στις εν λόγω επιλογές.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας», είχε αποκαλύψει στον αέρα της Super Κατερίνας όταν επρόκειται να μετακομίσει.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες όπως τις έχεις μοιραστεί η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdiRnR7o4M6
https://www.instagram.com/p/CeHJvl3IRKy

Η ντουλάπα της παρουσιάστριας από το σπίτι στην Κηφισιά