Η Κατερίνα Καινούργιου αλά Carrie Bradshaw στους δρόμους της Νέας Υόρκης – Το σχόλιο για νέο έρωτα

Η Κατερίνα Καινούργιου αλά Carrie Bradshaw στους δρόμους της Νέας Υόρκης – Το σχόλιο για νέο έρωτα

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Αμερική για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Το εντυπωσιακό μονοχρωματικό look και οι απορίες που δημιούργησε η παρουσιάστρια.

Πάσχα στη Νέα Υόρκη θα κάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται από χθες στην Αμερική – ένα ταξίδι που κάνει για πρώτη φορά όπως η ίδια αποκάλυψε– και η χαρά της δεν κρύβεται. Από τη στιγμή που έφτασε στην υπέροχη μεγαλούπολη, η Κατερίνα κάνει βόλτες, φωτογραφίζει τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα και σημεία και απολαμβάνει τις days off που έχει.

Παραδίδει, όμως, και μαθήματα στυλ, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα παραμονής της στη Νέα Υόρκη, η Καινούργιου μεταμορφώθηκε σε Carrie Bradshaw και έκανε μια τέλεια στυλιστική πρόταση, η οποία πήρε τα εύσημα και από τους fans της. Οι οποίοι, βέβαια, κάπως απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ποια είναι η παρέα της παρουσιάστριας σε αυτό το ταξίδι.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για την απώλεια του πιο κοντινού της ανθρώπου μετά τη μητέρα της

Το total white look της Κατερίνας Καινούργιου στη Νέα Υόρκη και τα «εύσημα» από τους fans

Σαν άλλη fashionista Carrie Bradshaw αποφάσισε να ξεκινήσει την εξόρμησή της στη Νέα Υόρκη η Κατερίνα Καινούργιου. Η 37χρονη παρουσιάστρια επέλεξε για την πρώτη της βόλτα total white σύνολο και συγκεκριμένα κοστούμι, top και sneakers όλα σε λευκό χρώμα. Για να «σπάσει» το ολόλευκο, η Κατερίνα επέλεξε να ολοκληρώσει το look με colorful πλεκτή τσάντα και ασπρόμαυρα γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/Cq8nJHUr8eQ

Το look της αποθεώθηκε στο Instagram από τους followers της με όλους να της λένε πόσο όμορφη είναι και πόσο φανταστικό είναι το outfit.

Tο σχόλιο για τον νέο έρωτα και η απορία για την εκπομπή

Μία fan της, ωστόσο, απογοητεύτηκε όταν συνειδητοποίησε ότι η Κατερίνα δεν έχει ταξιδέψει με κάποιον νέο έρωτα στην Αμερική, αλλά με κολλητή της φίλη. Για να καταλάβεις, στο post που έκανε στο Instagram η Κατερίνα δεν έδειχνε με ποιον απολαμβάνει τις διακοπές του Πάσχα, όμως λίγο αργότερα η αποκάλυψη ήρθε με ένα Insta Story. Εκεί, η Καινούργιου πόζαρε με την κολλητή της, τη Φιόνα, με την οποία κάνει πολύ στενή παρέα τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι περισσότεροι θαυμαστές της παρουσιάστριας, ωστόσο, είχαν άλλη απορία. Πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ενώ το ίδιο πρωί εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της, στον ALPHA. Και εδώ υπάρχει απάντηση. Οι τηλεθεατές και fans της Κατερίνας δεν σκέφτηκαν ότι η εκπομπή ήταν από μέρες μαγνητοσκοπημένη με σκοπό η ίδια και οι συνεργάτες της να απολαύσουν περισσότερες μέρες διακοπών το Πάσχα.