«Σωτήρη Κοντιζά είσαι style icon»: Το τρολάρισμα & τα 5+1 looks που έγιναν viral στο ΜasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
«Σωτήρη Κοντιζά είσαι style icon»: Το τρολάρισμα & τα 5+1 looks που έγιναν viral στο ΜasterChef

Photo credits Instagram @scontizas - Κώστας Καπλανίδης 

Ο Κοντιζάς Ιάπωνας γονδολιέρης και το τζάκετ που θύμισε τον Πάπα. Ο κριτής του MasterChef ξεπέρασε τον εαυτό του και έχει γίνει το νέο crush του Twitter με τις στυλιστικές του επιλογές.

Το βλέμμα μας μπορεί να είναι στα τελευταία επεισόδια στις κόντρες των παικτών του MasterChef και στις αποχωρήσεις, αλλά όλη μας την προσοχή φέτος την έχει ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο κριτής του MasterChef άλλαξε την γκαρνταρόμπα του και οι στυλίστες του διαγωνισμού πειραματίζονται πάνω του νέα μοτίβα, μοντέρνα fashion trends τα οποία ο ίδιος υποστηρίζει θαυμάσια. Το Twitter τον έχει τρολάρει πολλές φορές και το ζιβάγκο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που μέχρι πρότινος ήταν το σήμα κατατεθέν στο στυλ των κριτών, έχει περάσει πια στην ιστορία.

https://www.instagram.com/p/ClraTY0MAio

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε άλλο level

Αν κάτι μένει αναλλοίωτο στον χρόνο καθώς οι σεζόν του MasterChef περνούν, είναι οι τρεις κριτές του, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης. Χωρίς την δική τους τηλεοπτική αρτιότητα και το ταμπεραμέντο ο διαγωνισμός θα ήταν τελείως διαφορετικός.

https://www.instagram.com/p/Cqnqvs2IY6n

Φέτος βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους και όχι μόνο επειδή ο Ιωαννίδης και ο Κουτσόπουλος έχουν γίνει για πρώτη φορά μπαμπάδες και είναι διαρκώς ευδιάθετοι. Ίσως γιατί με το πέρασμα των χρόνων έχουν βρει αυτή την μαγική συνταγή να αλληλοσυμπληρώνονται. Φαίνεται σε κάθε αρχή σεζόν και από τα τρέιλερ που κάνουν.

Εκτός από τα αστεία που αφορούν την πατρότητα και τον τίτλο του πάτερ φαμίλια που έχει κυρίως ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα τρία του παιδιά, φέτος εκείνος έχει καταφέρει να γίνει το νέο crush των social media. Και όχι μόνο για το χιούμορ του, αλλά κυρίως για τις στυλιστικές του επιλογές. Φέτος έχει πάει το dress code του σε άλλο επίπεδο.

Ο κούκλος αδελφός του Σωτήρη Κοντιζά είναι master στην τεχνολογία και σεφ μόνο στο σουφλέ σοκολάτας

Ο κριτής λατρεύει τις μονοχρωμίες στο look του αλλά φέτος κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις στο μποέμικο στυλ του, διδάσκοντας μόδα. Με σταθερό πάντα αξεσουάρ τα sneakers του.

https://www.instagram.com/p/Cq5og88IPUC

Και εκτός από total black ή τα ολόλευκα σύνολα με προτίμηση σε silk ή βαμβακερά, φέτος τον είδαμε να φορά και χρώματα. Το μωβ σύνολό του έκανε θραύση.

kontizastw5.JPG

Όπως και το γκρι loose κοστούμι του κατάλληλο και για τα meeting με την παραγωγή.

kontizaslook.jpg

Μα σαν το μακρύ ανοιχτόχρωμα παρκά που φόρεσε στην ομαδική δοκιμασία σε ανοιχτό χώρο, δεν έχει.

kontizaslook13.jpg

Το απόλυτο hit ο Σωτήρης Κοντιζάς το έκανε με δύο ακόμη στυλιστικές επιλογές. Αρχικά με all time classic μαρινιέρα, αρχικά σε πουλόβερ.

Και μετά το απογείωσε με το look που έκανε ακόμη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον χαρακτηρίσει ως τον Ιάπωνα γονδολιέρη. Το φουλάρι στο λαιμό ήταν το αξεσουάρ που το έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερο.

kontizastw9.JPG

O κριτής και σεφ έγινε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες στο Twitter το κεντρικό πρόσωπο. Με επικά σχόλια που τον αφορούσαν. Από μοντέλο του Gaultier μέχρι την ομοιότητα με τον Πάπα.