Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό για την Λένα Δροσάκη και το reunion με τον αδελφό της

Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό για την Λένα Δροσάκη και το reunion με τον αδελφό της

Η ιδιαίτερη εκδρομή στα Τρίκαλα και η γιορτή του γιου της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη 

Δεν είναι εύκολο αυτό το διάστημα για την Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Ειδικά αυτές τις εορταστικές ημέρες. Η ηθοποιός κάνει τις πρώτες ξεχωριστές της διακοπές μετά τον χωρισμό της με μόνη προτεραιότητα τον 3χρονο γιο της Αναστάση που έχει σήμερα και την ονομαστική του εορτή. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε γνώριμα μέρη με τα μέλη της οικογένειάς της και τους φίλους της και ποζάρει χαμογελαστή γεμάτη ελπίδα για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε πια στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CqNS_2IozRt

Τα πρώτα χαμόγελα μετά τον χωρισμό

Ήταν από εκείνες τις ειδήσεις που μας ξάφνιασαν. Στα τρία χρόνια του γάμου τους, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μας έδειχναν συχνά δημόσια την ευτυχία τους αλλά και την ικανότητα που έχουν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία, μαζί.

Η απόφασή τους δεν ήταν ξαφνική, αν πιστέψουμε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πως πριν από 3 μήνες στην ουσία έβαλαν μία τελεία στον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/ChXwtmrjghj

Και οι δύο λόγω και της συνεργασίας τους στο θέατρο, ήταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί και ήταν ευχάριστο να τους βλέπουμε να αποχωρούν και μαζί, δείχνοντας πως διατηρούν μία όμορφη σχέση, χωρίς πια να είναι ερωτική. Υπάρχει άλλωστε και το μικρό θαύμα της ζωής τους, ο Αναστάσης τους, που θα τους ενώνει για πάντα.

https://www.instagram.com/p/CjC-TAMonKU

Αυτές οι άλλοτε πασχαλινές μέρες με την οικογένεια, είναι και για τους δύο φέτος περίεργες. Προσπαθούν να αποφορτιστούν και να συνεχίσουν ο καθένας τη ζωή του με διαφορετικό τρόπο.

Ξαφνικό διαζύγιο για Μπουρδούμη & Δροσάκη μετά από 3 χρόνια - Η γνωριμία και ο γιος τους

Την αρχή είχε κάνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την πρόσφατη μικρή εκδρομή με τον γιο του.

anastasis.jpg

Η Λένα Δροσάκη επέλεξε αυτές τις ημέρες να είναι μαζί με την οικογένειά της, όχι αυτή τη φορά στην Πάτρα από όπου κατάγεται και έκανε τον γάμο της με τον Αλέξανδρο το 2020 αλλά στα Τρίκαλα όπου μένει ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια της. Και την βλέπουμε αισιόδοξη και χαρούμενη.

drosaki.jpg

Βρήκε την ευκαιρία για βόλτες στην πόλη αλλά και για παιχνίδι με τα ανίψια της. Φυσικά σήμερα είναι μέρα γιορτινή για εκείνη καθώς γιορτάζει ο γιος της και αυτό κάνει το δικό της Πάσχα καλύτερο.