Από το Miami με αγάπη: Η Χρουσαλά ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι η queen της φυσικής ομορφιάς

Από το Miami με αγάπη: Η Χρουσαλά ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι η queen της φυσικής ομορφιάς

Το μοντέλο- επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας βρίσκονται στις ΗΠΑ και δεν σταματούν να δημοσιεύουν υπέροχα στιγμιότυπα από τις πασχαλινές διακοπές τους.

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Miami βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το ερωτευμένο ζευγάρι φημίζεται για την αγάπη που έχει στα ταξίδια και πραγματοποιεί συχνά αποδράσεις τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Πριν λίγες ώρες το μοντέλο-παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής πήραν το Άγιο Φως και γιόρτασαν την Ανάσταση σε ορθόδοξη εκκλησία της περιοχής.

Η 40χρονη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να φορά matching outfit με τον σύζυγό της και να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του. Λίγο αργότερα οι δυο τους παρευρέθηκαν σε πασχαλινό τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα όπου απόλαυσαν διάφορα εδέσματα που επιβάλλει η ημέρα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η βασίλισσα της φυσικής ομορφιάς

Πριν λίγες ώρες η πρώην εστεμμένη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από το ταξίδι της στο Miami. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν η makeup free selfie λήψη της παρουσιάστριας με φόντο την πόλη.

https://www.instagram.com/p/CrHrlKatnTm

«Πασχαλινό μεσημεριανό. Κάνε scroll για να δεις τι συνέβη. Ένιωσα σαν επιζούσα», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στην ανάρτησή της.

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Το album από το ταξίδι στο L.A και η συνάντηση με την Menounos

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η 40χρονη ποζάρει συχνά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας υπενθυμίζει πως η αυτοπεποίθηση και η φυσική ομορφιά μιας γυναίκας είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CrBQYBSNVxq

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό album από τις διακοπές του ζευγαριού.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας αποτελούν #couplegoals

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010. H νύφη επέλεξε νυφικό της Celia Kritharioti και έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

https://www.instagram.com/p/Cp7ot9_tp66

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της Μαριέττας, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά μας δίνει έμπνεση σε θέματα deco

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CLEpWLkhNg0

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala