Από Πήλιο μέχρι Πουέρτο Ρίκο: Το Πάσχα 10 αγαπημένων ζευγαριών & οι in love στιγμές τους

Από Πήλιο μέχρι Πουέρτο Ρίκο: Το Πάσχα 10 αγαπημένων ζευγαριών & οι in love στιγμές τους

Νικόλαος με Τατιάνα Μπλάτνικ, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με Μπέσυ Μάλφα, Μαριέττα Χρουσαλά με Λέων Πατίτσα, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα και άλλα 6 ζευγάρια που μας δείχνουν πως περνούν το δικό τους Πάσχα.

Άλλοι στο εξωτερικό και άλλοι εντός Ελλάδας αλλά σίγουρα μακριά από το σπίτι τους, οι περισσότεροι celebrities αυτό το Πάσχα μας έδειξαν πως αποφάσισαν να διασκεδάσουν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο.

Σε αυτά τα ταξίδια μας έδειξαν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για το ταίρι τους και άλλοι για το σύνολο της οικογένειάς τους. Από την Κέρκυρα και το Πήλιο, μέχρι το Πουέρτο Ρίκο υπάρχει έρωτας. Από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη στον Νικόλαο και στην Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίοι κάνουν και ένα νέο βήμα στη ζωή τους.

https://www.instagram.com/p/CrDRjMgsOxS

Αρκεί να είμαστε μαζί

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, δεν πήγαν αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη στους γονείς του Σάκη για να γιορτάσουν το Πάσχα τους, αλλά στη Σίφνο, το νησί που παντρεύτηκαν και έχει σπίτι ο κουμπάρος τους Μίλτος Καμπουρίδης με την Μαρίνα Βερνίκου. Το ζευγάρι έκανε και τα πρώτα του καλοκαιρινά μπάνια.

https://www.instagram.com/p/CrEoLIJOa6q

Πάσχα με μαγιό: Μπόμπα, Παπουτσάκη & Μπόσνιακ με Νικολαΐδη βγήκαν ήδη παραλία με 4 διαφορετικά looks

Δεν ανήκουν στην κατηγορία των αποκαλούμενων celebrities, αλλά είναι το αγαπημένο μας ζευγάρι. 26 χρόνια παντρεμένοι θα κλείσουν φέτος και αυτό το Πάσχα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσυ Μάλφα για πάντα in love.

https://www.instagram.com/p/CrDe2gCIx6q

Η πολυταξιδεμένη για φέτος Μαριέτα Χρουσαλά, βρίσκεται αυτή το Πάσχα στο Μαϊάμι. Γενικά σε εκείνη και τον Λέων αρέσουν τα τροπικά κλίματα. Αν θυμηθούμε και το πρόσφατο ταξίδι τους στην Αίγυπτο για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CrFdTsqN4X2

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν έχουν μόνο couple goals αλλά πάνε παντού μαζί με την μικρή τους κόρη την Μελίτα. Φέτος πρωτοτύπησαν γιατί επέλεξαν να κάνουν κρουαζιέρα στα νησιά μας για να περάσουν το Πάσχα. Και οι 3 τους είναι υπέροχοι και το ζευγάρι στη ζωή και στην Tv στα καλύτερά του.

https://www.instagram.com/p/CrC95Gytm4B

Στην Λατινική Αμερική αποφάσισε ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα να περάσουν το Πάσχα τους και ο τραγουδιστής μοιάζει να ξαναζεί τα φοιτητικά του χρόνια με την γυναίκα του όταν την πρωτογνώρισε και την ερωτεύτηκε.

https://www.instagram.com/p/Cq_qS8qu6Ms

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα στην Κέρκυρα, εκεί που ο τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι γιορτές στο νησί έχουν άλλον αέρα (αν έχεις πάει ξέρεις τι εννοώ) και ο τραγουδιστής το χάρηκε με την ψυχή του.

https://www.instagram.com/p/Cq-3ABqxLJ1

Ας πάμε για λίγο στην νεότερη γενιά και σε ένα ζευγάρι που ένωσε δύο τηλεοπτικές σειρές. Τον Σασμό αλλά και το Μαύρο Ρόδο. Μιχαήλ Ταμπακάκης και Σάντυ Χατζηιωάννου κλείνουν σχεδόν ένα χρόνο μαζί ως ζευγάρι και είναι στα καλύτερά τους και στο Πήλιο μαζί με την καλή τους φίλη αλλά φρεσκοχωρισμένη, Ευγενία Σαμαρά.

1681631850927-30705746-tampakakis2.jpg

Όμως στην παρέα τους είναι η Αργυρώ από τον Σασμό. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη μας δείχνει ξανά πόσο σοβαρός είναι ο δεσμός της με τον Θανάση Τότσικα. Και είναι πολύ ταιριαστοί παράλληλα.

famelli.jpg

Ο αδελφός του Αποστόλης, για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται στην Τήνο με την σύζυγό του Ρούλα Ρέβη και παιδιά τους καθώς δεν αποχωρίζονται καθόλου το εξοχικό τους.

https://www.instagram.com/p/Cq-SCpMMpci

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ στο πρώτο Πάσχα μετά τον θάνατο του πατέρα του, βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στο Σικάγο.

https://www.instagram.com/p/CfmCIIEtfLN

Και ο λόγος είναι επαγγελματικός, αφού εκείνος εκθέτει τα νέα του έργα ως φωτογράφος στο ελληνικό μουσείο της πόλης. Και είναι μάλιστα εξαιρετικά περήφανος για αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς εφαρμόζει μία νέα τεχνοτροπία σε μάρμαρο, καθιστώντας τα στιγμιότυπα πραγματικά έργα τέχνης. Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή με την Τατιάνα μόλις άνοιξε.

https://www.instagram.com/p/CrEhMhxN-NM

Το ζευγάρι όμως θα επιστρέψει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, για να δει και τον μικρότερο αδελφό του Φίλιππο ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Νίνα Φλορ κάνουν διακοπές στην Μήλο έχοντας μαζί τους και την μητέρα του Άννα Μαρία. Τα παιδιά του τέως δεν ήθελαν να την αφήσουν μόνη της μετά την απώλεια του σύζύγου της.

filippos-anna-maria.jpg