H Kourtney Kardashian έγινε 44 και ο Travis Barker της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Kourtney Kardashian έγινε 44 και ο Travis Barker της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Η τηλεπερσόνα γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από τον άντρα της ζωής της.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Kourtney Kardashian η οποία πριν λίγες ώρες γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της. Η τηλεπερσόνα δέχθηκε ευχές από τους fans και τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τις αδερφές και τον σύζυγό της να κάνουν μερικά συγκινητικά posts.

Ο ντράμερ των Blink-182 θέλησε να ευχηθεί στη γυναίκα του με γλυκιά αφιέρωση και ένα καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

To τρυφερό post του Τravis Barker και οι ευχές στη γυναίκα της ζωής του

https://www.instagram.com/p/CrMLS--PM1-

«Η αδελφή ψυχή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που σήμερα γεννήθηκες. Σου αξίζουν όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σου. Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένο από το να σε βλέπω να χαμογελάς», έγραψε ο 47χρονος στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από σπάνιες, προσωπικές φωτογραφίες με την Kourtney.

H Kourtney Kardashian βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια του Travis Barker

Η εορτάζουσα σχολίασε το post γράφοντας: «Κλαίω γιατί με κάνεις τόσο ευτυχισμένη. Σ’ αγαπώ σύζυγέ μου».

Οι 3 γάμοι της Kourtney και του Travis

Στις 5 Απριλίου του 2022, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν για πρώτη φορά στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν ένας ανεπίσημος γάμος που έλαβε χώρα σε παρεκκλήσι του Las Vegas, μετά την τελετή των Grammys. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου του 2022, το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στο δημαρχείο της California. Τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τόνιζαν ότι θα ακολουθήσει ακόμη μια τελετή αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο.

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR

Λίγο μετά την τελετή του γάμου, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε στα social media ένα καρουζέλ φωτογραφιών, γράφοντας: «Ευτυχισμένοι για πάντα». H τηλεπερσόνα και ο ράπερ έκαναν το «μεγάλο βήμα» στις 15 Μαΐου νομιμοποιώντας τον δεσμό τους στο δικαστήριο στη Santa Barbara της California ενώ λίγες ημέρες αργότερα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο κάστρο Castello Brown της Ιταλίας.

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στο Πορτοφίνο, η Kourtney Kardashian προέβη σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Kourtney πρόσθεσε δίπλα από το ονοματεπώνυμό της, το επίθετο του συζύγου της και έγινε Kourtney Kardashian Barker.

Το love story του ζευγαριού

Στις αρχές του 2021, το περιοδικό People επιβεβαίωσε τη σχέση του Travis και της Kourtney. Η σχέση τους έγινε Instagram official στις 14 Φεβρουαρίου 2021 με ένα κοινό pos. Tον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς ο Barker έκανε τατουάζ στο στήθος του την Kourtney και τον Μάιο αποκάλεσε την Kardashian ως τον έρωτα της ζωής του.

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Travis Scott έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Kourtney, φέρνοντας μια εντυπωσιακή σύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο.

Oι ευχές της Kim Kardashian

«Χρόνια πολλά @kourtneykardash! Πραγματικά δεν μπορώ ποτέ να ανταγωνιστώ τις λεζάντες γενεθλίων της @khloekardashian, έτσι απλά κάθισα εδώ προσπαθώντας να καταλάβω πώς να εκφράσω τη βαθύτατη αγάπη μου για σένα και σου εύχομαι τα πιο μαγικά γενέθλια», έγραψε η Kim Kardashian ποστάροντας σπάνιες throwback φωτογραφίες με την αδερφή της.

https://www.instagram.com/p/CrMxRuFOM2J

Oι ευχές της Khloé Kardashian

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μια σειρά σπάνιων φωτογραφιών η Khloé είπε τα «Χρόνια πολλά» στην αγαπημένη της αδερφή.

https://www.instagram.com/p/CrMACzPPc_W

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash