H αποστομωτική απάντηση της Kourtney Kardashian για τα κιλά και την εγκυμοσύνη της

H αποστομωτική απάντηση της Kourtney Kardashian για τα κιλά και την εγκυμοσύνη της

Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν διστάζει να βάλει στη θέση τους όσους τολμούν να κάνουν άκομψα σχόλια για το σώμα της.

Πριν από μερικούς μήνες η Kourtney Kardashian είχε συγκινήσει τους πάντες όταν εξέφρασε το παράπονό της για το body shaming που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως η ίδια αποκάλυψε η διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να πάρει κάποια κιλά και να έρθει αντιμέτωπη με πρόωρη εμμηνόπαυση.

Η Kourtney Kardashian αποστόμωσε follower και έβαλε τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η 43χρονη αναγκάστηκε να διαψεύσει για ακόμη μια φορά τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας follower σχολίασε τη φωτογραφία της Kourtney ρωτώντας την αν είναι έγκυος με εκείνη να απαντά: «Οι μεταγενέστερες επιδράσεις της εξωσωματικής γονιμοποίησης (απαντώ σ’ αυτό το σχόλιο μόνο επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η εξωσωματική γονιμοποίηση επηρεάζει το σώμα των γυναικών και δεν γίνεται πολύς λόγος γι’ αυτό. Ρωτάμε ακόμη τις γυναίκες αν είναι έγκυες;».

https://www.instagram.com/p/CpTUrhbp_Yr

Το συγκεκριμένο post αφαιρέθηκε αργότερα από τον λογαριασμό της Kourtney Kardashian και αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η τηλεπερσόνα αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Άλλος σβήνει και άλλος γράφει- Τα tattoo του Davidson για την Kim και του Barker για την Kourtney

Οι φωτογραφίες που είχαν πυροδοτήσει τις φήμες εγκυμοσύνης

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η Kourtney δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Ιnstagram, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με εσώρουχα. Η φουσκωμένη της κοιλιά σε συνδυασμό με τον τρόπο που την κρατά τρυφερά έκανε τους πάντες να μιλούν για νέα εγκυμοσύνη στην οικογένεια Κardashian.

https://www.instagram.com/p/CioP5fbJF-K

Η προσπάθεια να κάνει παιδί και οι εξωσωματικές

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «The Kardashians» και τη μαμά της Kris Jenner, η Kourtney αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει επιπλοκές στο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ως αποτέλεσμα, έχει πάθει κατάθλιψη.

«Ο Travis κι εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα μωρό και έτσι ο γιατρός μου μας οδήγησε στον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά η 43χρονη όταν η μητέρα της τη ρώτησε πώς πηγαίνουν οι επισκέψεις στον γυναικολόγο της.

https://www.instagram.com/p/Cm7sJR3vT76

Και συνέχισε:

«Όλοι στα social media λένε συνεχώς "η Kourtney είναι έγκυος, η Kourtney είναι έγκυος, η Kourtney έχει πάρει πολλά κιλά". Νομίζω ότι είναι πολύ αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά περνούν. Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση και μου προκάλεσαν κατάθλιψη. Νομίζω ότι επειδή είμαι τόσο προσεκτική με ό,τι βάζω στο σώμα μου, έχει ακριβώς την εντελώς αντίθετη αντίδραση και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό αντί να μας βοηθάει».

Οι 3 γάμοι της Kourtney και του Travis

Στις 5 Απριλίου του 2022, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν για πρώτη φορά στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν ένας ανεπίσημος γάμος που έλαβε χώρα σε παρεκκλήσι του Las Vegas, μετά την τελετή των Grammys. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου του 2022, το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στο δημαρχείο της California. Τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τόνιζαν ότι θα ακολουθήσει ακόμη μια τελετή αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο.

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash