Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε: H φόρμα που ανέδειξε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε: H φόρμα που ανέδειξε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της

Αρκετές ήταν οι ημέρες που η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της ξεκουράστηκαν και η παρουσιάστρια επέστρεψε μαυρισμένη από τον ήλιο.

Χαρούμενη και με γεμάτες μπαταρίες επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη στη συχνότητα του Mega και έσπευσε να ευχαριστήσει τον τηλεοπτικό στθαμό που τη φιλοξενεί για τον χρόνο που έδωσε το κανάλι στην ίδια και στην ομάδα της για να ξεκουραστεί.

Κι εννοείται πως το πρώτο που παρατηρήσαμε στην γεμάτη ροζ χρώμα εμφάνιση της Ελένης, ήταν η μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα της παρουσιάστριας.

Φαίνεται πως η Ελένη μπορεί να μην έδειξε τι έκανε στις διακοπές της αλλά το πρόγραμμα σίγουρα είχε μπόλικο ήλιο και θάλασσα.

Το ροζ σύνολο που κολάκευσε την επιδερμίδα της παρουσιάστριας:

Η Ελένη είχε πάντα μια αδυναμία στα pastels και το ροζ είναι σίγουρα το χρώμα που την αντιπροσωπεύει. Έτσι επέλεξε ένα total baby pink σύνολο, που αν και είναι αρκετά ιδιαίτερο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με μία ολόσωμη φόρμα σε strapless γραμμή, που το πάνω μέρος της μοιάζει πιο πολύ με corset. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν από τη φίρμα we.coss.

Από πάνω φόρεσε ένα μεσάτο ασορτί σακάκι και ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.Ένα τέτοιο κομμάτι μπορείς να το αξιοποιήσεις και σε κάποιο κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση αυτήν την εποχή, αλλά και στο γραφείο, βάζοντας από μέσα ένα λευκό πουκάμισο και sling back γόβες με χαμηλό τακούνι.

https://www.instagram.com/p/CrQTFvBtNGA

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη προτιμά ολόσωμη φόρμα της εν λόγω φίρμας, μιας και έχει βάλει και μπεζ και γαλάζια ολόσωμη φόρμα και στο παρελθόν.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην Άνδρο και μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε όλοι στις διακοπές μας

Το μακιγιάζ σε summer mood της Ελένης

Με summer mood και στο μακιγιάζ επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η παρουσιάστρια έδωσε έμφαση στα χείλη επιλέγοντας ένα κοραλλο-πορτοκαλί κραγιόν που αναδείκνυε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της, ενώ για να δώσει λάμψη σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποίησε highlighter σε σημεία-κλειδί, δηλαδή στη μύτη, τα ζυγωματικά και τους κροτάφους.

341907510_986497606028447_706030125462714338_n.jpg

Στα μάτια χρησιμοποίησε σκιές σε γήινες αποχρώσεις, αλλά και μαύρο eyeliner τραβώντας προς την εξωτερική γωνία τη γραμμή, ώστε να δώσει βάθος στο βλέμμα.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099