Ελένη Μενεγάκη,Φαίη Σκορδά,Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτά είναι τα sneakers που δεν αποχωρίζονται την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Ελένη Μενεγάκη,Φαίη Σκορδά,Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτά είναι τα sneakers που δεν αποχωρίζονται την άνοιξη

Μην ψάχνεις άλλο να βρεις τα πιο stylish sneakers της άνοιξης. Οι κυρίες της τηλεόρασης συμφωνούν ότι ένα είναι το σχέδιο πρωταγωνιστής του 2023.

Δεν υπάρχει κάτι πιο απαραίτητο για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας από ένα ζευγάρι sneakers. Γιατί μπορεί παλιότερα οι λίγο μεγαλύτερες να θεωρούσαν τα τύπου αθλητικά παπούτσια κατάλληλα μόνο για το γυμναστήριο, ή κάποια αθλητική δραστηριότητα τέλος πάντων, χάνοντας ένα μεγάλο κομμάτι του δημιουργικού mix & match, που απολαμβάνουμε τώρα πια στο styling. Η μόδα είναι σύμμαχός μας και θέλει να αισθανόμαστε απόλυτα άνετα και βολικά και εμείς κάνουμε πλέον τα ψώνια της σεζόν, έχοντας στην κορυφή της wish list μας τα αγαπημένα μας sneakers.

To θέμα που προκύπτει συχνά με τα sneakers είναι ότι λόγω της τεράστιας ποικιλίας που υπάρχει στις συλλογές των fashion brands έχουμε την τάση να χανόμαστε στα διάφορα σχέδια και χρώματα και να καταλήγουμε με ένα ζευγάρι, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Γιατί όταν αγοράζεις ένα ζευγάρι sneakers θέλεις να είναι passé par tout, να μπορείς να το αξιοποιήσεις πρωί και βράδυ. Τρεις κυρίες της τηλεόρασης, η Φαίη Σκορδά, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελένη Μενεγάκη έχουν καταλήξει στο must ζευγάρι της φετινής άνοιξης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που θα βλέπεις παντού την άνοιξη -Τέλειο με τα σακάκια μας!

Εσύ ποια sneakers θα φορέσεις φέτος; Οι κορυφαίες παρουσιάστριες της TV έχουν το ίδιο αγαπημένο ζευγάρι.

Το σχέδιο για το οποίο μιλάμε είναι φυσικά τα λευκά sneakers. Και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για ένα ζευγάρι δερμάτινα, λευκά sneakers, γιατί το δέρμα από μόνο του κάνει τα παπούτσια πιο ανθεκτικά αλλά και πιο luxurious, δίνοντας μας επίσης τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσουμε και τις βροχερές μέρες της άνοιξης με άστατο καιρό. Επίσης, προφανώς και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, ενώ το δέρμα τα κάνει ιδανικά κια για μία χαλαρή, βραδινή έξοδο.

Η Φαίη Σκορδά επένδυσε σε ένα ζευγάρι λευκά sneakers με suede λεπτομέρειες σε pastel αποχρώσεις. Επίσης, η Φαίη ακολούθησε ένα πιο girly styling trick και έδεσε τα κορδόνια της γύρω από τομ αστράγαλο, για ένα ακόμη πιο fashionable αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CqvPUakN_Ry

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε σε ένα ολόλευκο σχέδιο, με λευκά κορδόνια και retro style. Γενικά, μας αρέσουν όλα τα παπούτσια που δίνουν αυτό το vintage look στα σύνολα μας, όπως αυτά που διάλεξε η Ελένη.

https://www.instagram.com/p/Co7Zql9N6yD

Και η Ζέτα Μακρυπούλια επένδυσε στο ίδιο ακριβώς style στην πιο απλή και minimal μορφή του, με κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα στο πίσω μέρος του παπουτσιού, για ένα πιο glam αποτέλεσμα. Η Ζέτα συνδύασε τα sneakers της με ένα χρωματιστπό κοστούμι και σου δείχνει ότι μπορείς να τα φορέσεις κυριολεκτικά με τα πάντα.

https://www.instagram.com/p/Ci5ZRyLICDT