Σοφία Καρβέλα: Το σχόλιο στη photo της Άννας Βίσση και το μεγάλο μυστικό νεότητας της μαμάς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σοφία Καρβέλα: Το σχόλιο στη photo της Άννας Βίσση και το μεγάλο μυστικό νεότητας της μαμάς της

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες της και δέχθηκε τα κολακευτικά σχόλια των fans.

Η Άννα Βίσση είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς εγχώριες stars στο ελληνικό Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια δέχεται απλόχερα την αγάπη των fannatics στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πριν λίγες ημέρες η 65χρονη υποδέχθηκε την κόρη και τα εγγόνια της στην Αθήνα και όλοι μαζί απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές. Η Σοφία Καρβέλα ήρθε στην πρωτεύουσα για να ξεκουραστεί, να δει αγαπημένους φίλους και να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι γιοι της (Νίκος και Νέστορας Πανουργιάς) έχουν μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά τους, Άννα Βίσση αλλά και στον παππού, Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση άλλαξε look και έγινε ίδια με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Η νέα φωτογραφία της Άννας Βίσση και η «αποκάλυψη» της Σοφίας Καρβέλα

Πριν λίγες ώρες η καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει πιο ευδιάθετη και λαμπερή από ποτέ. Φορώντας μωβ πουκάμισο και ασορτί σουτιέν από παγιέτες η 65χρονη χαμογελά στον φακό και παραδίδει μαθήματα στυλ.

«Ετοιμάζοντας την καλοκαιρινή εξόρμηση…», έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια προφανώς εννοώντας την αφίσα για το καλοκαιρινό της tour.

https://www.instagram.com/p/CrNEE9dNVZW

Η Σοφία Καρβέλα ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της τραγουδίστριας και να την αποθεώσουν γράφοντας: «Δεν είσαι φυσιολογική. Λυπάμαι, αλλά δεν είναι δίκαιο για εμάς τους υπόλοιπους. Σταμάτα να γίνεσαι νεότερη. Σταμάτα να είσαι τόσο τέλεια».

sxolio.jpg

Ακολούθησε η απάντηση της τραγουδίστριας η οποία τόνισε πως η κόρη της συνέβαλε σε αυτή την εντυπωσιακή εικόνα, αναλαμβάνοντας το styling της φωτογράφισης.

https://www.instagram.com/p/Cmm3MkxNa_8

Η Άννα Βίσση είναι η πιο cool γιαγιά

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την οικογένεια της κόρης της στις ΗΠΑ όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η γιαγιά Άννα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους εγγονούς της (Νέστορα και Νίκο Πανουργιά) στα social media δείχνοντας μας την πιο αληθινή και cool πλευρά της.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέροντας: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial