Η Σοφία Καρβέλα παραδέχτηκε την αλήθεια για τους γιους, τους γονείς και το ταλέντο της

Η Σοφία Καρβέλα παραδέχτηκε την αλήθεια για τους γιους, τους γονείς και το ταλέντο της

Και όχι μόνο! Η Σοφία μίλησε με ειλικρίνεια για το μεγάλο ταλέντο που έχουν οι γονείς της Νίκος και Άννα, ένα ταλέντο που συναντάς μια φορά στο εκατομμύριο, ένα ταλέντο που δυσκόλεψε πολύ την ίδια. 

Οι διακοπές του Πάσχα έφεραν τη Σοφία Καρβέλα οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Ακρόπολη με τους γιους της Νίκο και Νέστορα και τον πατέρα τους Θανάση Πανουργιά.

https://www.instagram.com/p/CrBTA7stdgv

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα έγιναν viral στο Tik Tok αλλά ξεσήκωσαν και αντιδράσεις

H εξομολόγηση της Σοφίας για τους γιους της:

Μιλώντας στο περιοδικό Gala για τη μητρότητα και την καψούρα που έχει για τα δύο αγόρια της, η Σοφία είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι.

Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά.

Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», είπε η Σοφία Καρβέλα.

Και στο αν η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της, η Καρβέλα απαντά:

«Καθόλου! Απλά αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα. Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε It’s ok mom, you are the best. Την άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν Μαμά είσαι η καλύτερη, θα τα καταφέρεις αύριο».

«Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη».

Λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής μαγιό που δημιούργησε η ίδια σε μια νέα συνεργασία, η Σοφία εξηγεί και γιατί ασχολήθηκε τελικά με τη μόδα κι όχι με την υποκριτική και τον χώρο του θεάματος. Αιτία; Οι δύο υπερταλαντούχοι γονείς της!

«Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτε άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές Υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη. Το πίστευα και είναι αλήθεια, όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion.

Όταν αποφάσισα λοιπόν να μπω στον χώρο του θεάματος, είδα ότι η εξίσωση δεν έβγαινε. Βρήκα όμως αυτό που μου αρέσει τελικά και με το οποίο είμαι πωρωμένη. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδα. Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου» εξομολογήθηκε η Σοφία Καρβέλα και είπε για τη μαμά της και για τη δυσκολία που είχε η ίδια όταν ξεκινούσε τη δική της πορεία:

https://www.instagram.com/p/CrF0HS-gfDf

«Όταν πάω να τη δω, δεν τη βλέπω σαν μάνα μου. Βλέπω μια θεά με μια θεϊκή φωνή να τραγουδά θεϊκά τραγούδια ενός άλλου θεού, που τα έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή την πραγματικότητα όταν ήμουν παιδί και ανώριμη.

Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς αλλά κάτι άλλο. Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου».