Η Άννα Βίσση είναι η βασίλισσα του Τiktok- Το νέο «Όλα τα λεφτά» video με τη Σοφία Καρβέλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση είναι η βασίλισσα του Τiktok- Το νέο «Όλα τα λεφτά» video με τη Σοφία Καρβέλα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε ανέμελες στιγμές με την κόρη και τα εγγόνια της και δημοσίευσε τα πιο fun στιγμιότυπα.

Η Άννα Βίσση πέρασε τις ημέρες του Πάσχα με την κόρη και τα εγγόνια της και ευχαριστήθηκε το μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η πιο cool γιαγιά της εγχώριας showbiz θέλησε να εκμεταλλευτεί τις διακοπές για να χαρεί τους εγγονούς της οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Αμερική.

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα η τραγουδίστρια τους πήγε σε αγαπημένα στέκια και όλοι μαζί έκαναν βόλτες στο κέντρο της πρωτεύουσας, δημοσιεύοντας διάφορα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η Σοφία Καρβέλα παραδέχτηκε την αλήθεια για τους γιους, τους γονείς και το ταλέντο της

To νέο βίντεο με την Σοφία Καρβέλα

Πριν λίγες ώρες η Άννα Βίσση μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο TikTok, όπου βρίσκεται στο αυτοκίνητο με την κόρη της. Η τραγουδίστρια οδηγεί και έχει δίπλα της την Σοφία Καρβέλα, με τις δύο γυναίκες να τραγουδούν ξέφρενα το «Kiss» του Prince απολαμβάνοντας τη διαδρομή. Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση ξεπέρασε τις 89 χιλιάδες προβολές.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Eλληνίδα σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει με τα εγγόνια της, Νέστορα και Νίκο Πανουργιά. Γιαγιά και εγγόνια χοροπηδούν πάνω σε ένα μουσικό πιάνο δαπέδου το οποίο βρίσκεται σε γνωστό εμπορικό κέντρο και μας χαρίζουν τα πιο cool στιγμιότυπα.

H Άννα Βίσση είναι η Queen του ελληνικού ΤikTok

Η Άννα Βίσση έχει ενεργή παρουσία στο TikTok με τον λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 138.000 ακόλουθους. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά videos στο προφίλ της ωστόσο μια συγκεκριμένη της ανάρτηση έσπασε κάθε ρεκόρ και ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια προβολές.

Η τραγουδίστρια έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας που διενεργούσε ελέγχους και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, φυσώντας μάλιστα τρεις φορές. Μιλώντας με ευγένεια και χιουμοριστική διάθεση στον αστυνομικό, η τραγουδίστρια βιντεοσκόπησε τη διαδικασία της μέτρησης.

Η 65χρονη λέει στον αστυνομικό πως έχει καταναλώσει μόνο δύο ποτήρια αλκοόλ, λίγο αργότερα όμως εκείνος την ενημερώνει πως η μέτρησή της είναι μηδενική. Όπως ήταν αναμενόμενο το post της Άννας Βίσση έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και συγκέντρωσε χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια από τους f(anna)tics.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα ευφάνταστα posts της 65χρονης έχουν ενθουσιάσει το κοινό του TikTok το οποίο την αποθεώνει. Όπως θα δεις στο παρακάτω video η καλλιτέχνης βρίσκει πάντα χρόνο για λίγα λεπτά γυμναστικής κάνοντας ΤΡΧ ακόμη και μέσα στο καμαρίνι της.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial