Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα δίδυμα, η εγκυμοσύνη μετά τα 40, ο χωρισμός και το υπέροχο σπίτι της

Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα δίδυμα, η εγκυμοσύνη μετά τα 40, ο χωρισμός και το υπέροχο σπίτι της

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα στα 45 και έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη ζωή με τους γιους της, το διαζύγιο και την νέα της καθημερινότητα.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μετρά αρκετά χρόνια πορείας στον χώρο της υποκριτικής ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του MEGA «Μαρία η άσχημη» όπου ενσάρκωσε τη δολοπλόκα γραμματέα Λίλιαν. Η δημοφιλής ηθοποιός, γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια στις 22 Μαρτίου 2017 και έκανε πραγματικότητα ένα από τα μεγάλα της όνειρα, να αποκτήσει γιους.

Η 51χρονη μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την απουσία της από την τηλεόραση, το διαζύγιο από τον πατέρα τον παιδιών της αλλά και τη συνεργασία της στο θέατρο με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Βαρύ πένθος για τη «Μαρία την Άσχημη»: Η απώλεια που συγκλόνισε την Αγγελική Δαλιάνη

Η επιτυχία στην τηλεόραση και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης εξομολογήθηκε πως μετά την συμμετοχή της στην δημοφιλή σειρά του MEGA και την απότομη επιτυχία ήρθε αντιμέτωπη με πάρα πολλά διλήμματα και αμφιταλαντεύτηκε για το πως (και εάν) θέλει να συνεχίσει στον χώρο του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/CgwxVO2oZyj

Όσον αφορά στην σχέση της με την Βουγιουκλάκη η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε: «Ήταν εκρηκτική σαν άνθρωπος. Υπέροχη οικοδέσποινα, εκθαμβωτική με μια σαγήνη απαράμιλλη. Ήταν υπέροχη αλλά ήταν και μια έκρηξη, ένα ηφαίστειο που δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της».

Η γέννηση των παιδιών της και η επόμενη ημέρα μετά το διαζύγιο

Το 2020 η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Τάκης Μαργαρίτης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών. Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2015 με πολιτικό γάμο και το 2017 υποδέχθηκαν τα δίδυμα αγοράκια τους.

Η 51χρονη έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια στον χωρισμό της και τις κακές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της.

«Ήθελα τον γάμο και την οικογένεια, ήμουν πολύ ερωτευμένη, όχι μόνο με τον άντρα μου, με οτιδήποτε μας συνέβαινε, οπότε για να πάρω αυτή την απόφαση, ήταν μονόδρομος. Είμαι περήφανη που ήμουν τόσο αποφασιστική. Πρώτα απ’ όλα έβαλα τα παιδιά και την εικόνα που θα έχουν αργότερα για τη μητέρα τους. Λειτούργησα υπέρ των παιδιών μου, για τ’ αγόρια μου, καθώς είμαι υποχρεωμένη να είμαι μια μαμά τολμηρή, χωρίς φόβους, με το θάρρος της γνώμης και των επιθυμιών της και να τους προσφέρω ασφάλεια», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού.

https://www.instagram.com/p/B53HE14g34c

Και πρόσθεσε: «Όχι, με τον πρώην σύζυγό μου έχω πολύ κακή σχέση, δεν χωρίσαμε καλά, ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες οικονομικές, θα πάμε στο δικαστήριο… Δεν είναι καλό αυτό… Αν ήταν αλλιώς, δεν θα χωρίζαμε. Αν ήταν να έχουμε ωραία σχέση, δεν θα υπήρχε λόγος να χωρίσουμε. Δεν είμαστε φίλοι, ακριβώς το αντίθετο, προφανώς, επειδή είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, γι’ αυτό και υπάρχει, ανάλογα την ανωριμότητα κάποιου ανθρώπου, γι’ αυτό και εκφράζονται πάρα πολύ άσχημα».

Το υπέροχο σπίτι όπου μένει με τους γιους της

Την περίοδο της καραντίνας η ηθοποιός είχε «ανοίξει» το σπίτι της μέσω κάμερας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day». Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου έξω εν μέσω covid-19 και απολάμβανε το παιχνίδι με τους γιους της στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/BjpE7_FnTX9

Η ηθοποιός είχε τονίσει ότι τα αγόρια της είναι πολύ ζωηρά, όμως προσπαθεί να απολαμβάνει την κάθε ημέρα μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/CmZhdNZL7kY

«Τα παιδιά επικοινωνούν απόλυτα μεταξύ τους. Η επικοινωνία, η συνεννόηση με τα μάτια γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν. Με το που μυρίζονται τον τρόμο μου, γελάνε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στο σαλόνι του σπιτιού δεσπόζουν μερικοί πίνακες και αμέτρητα παιχνίδια των παιδιών. Το κατοικίδιο της ηθοποιού πρωταγωνιστεί στον χώρο ενώ ένας μεγάλος καθρέφτης με χρυσές πεταλούδες συμπληρώνει επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Cazjas9MoUK

Ο μεγάλος γκρι καναπές, το μοντέρνο τζάκι και ελάχιστα minimal διακοσμητικά δίνουν cozy vibes στο καθιστικό.

https://www.instagram.com/p/CZ9iwDTsYGU

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έχει δημοσιεύσει αρκετές selfie στο Instagram μέσα από το σπίτι της, αποκαλύπτοντάς μας μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές.

https://www.instagram.com/p/CPxVvDHltxA

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μπαλκόνι αποτελεί ιδανικό spot για ποδήλατο, ηλιοθεραπεία και χαλάρωση. Μια ματιά στο προφίλ της ηθοποιού αρκεί για να πειστείς πόσο ευρύχωρο είναι το εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CZIExMYL59J

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: arielkonstantinides