Λύσαμε τον γρίφο της Ελένης Χατζίδου και ο Σταμάτης Κωβαίος μπαίνει απόψε στο MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
Λύσαμε τον γρίφο της Ελένης Χατζίδου και ο Σταμάτης Κωβαίος μπαίνει απόψε στο MasterChef

Απόψε κάνει εισβολή ο παίκτης του MasterChef 3 που είχε συζητηθεί με την ηθελημένη του αποχώρηση σαμποτάροντας τον ίδιο του τον εαυτό. 

Απόψε θα γυρίσουμε 4 χρόνια πριν για να θυμηθούμε ένα παίκτη του MasterChef 3 ο οποίος έκανε αίσθηση με την αποχώρησή του και σήμερα του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Τι θα φέρει η είσοδος του Σταμάτη Κωβαίου στον διαγωνισμό και πως θα πορευτούμε στη συνέχεια με παλαιούς και νέους παίκτες;

https://www.instagram.com/p/ConoVFZKIH0

Το...αλάτι και η πιο επεισοδιακή αποχώρηση στην ιστορία του MasterChef

Από το πρωί η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star μας είχε προβληματίσει με τον γρίφο για τον νέο παίκτη από τα παλιά που θα διεκδικήσει ξανά σήμερα μία θέση στον διαγωνισμό. Δεν μας αποκάλυψε το όνομα, αλλά είχε χρησιμοποιήσει την λέξη αλάτι και ότι προσπάθησε να σαμποτάρει ο ίδιος τον εαυτό του.

Φυσικά και εμείς βρήκαμε (και διασταυρώσαμε) ότι αυτός ο παίκτης θα είναι ο Σταμάτης Κωβαίος, από το επεισοδιακό και αξέχαστο MasterChef 3.

Αν θυμάσαι, ο Σταμάτης τότε είχε μπει στον διαγωνισμό για να κερδίσει το έπαθλο και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να λύσει το πρόβλημα που είχε με την καρδιά του. Όμως δεν άντεξε τις συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών του σε μία ομαδική, έδωσε ως προτεινόμενους τον Πάνο Τόγια και την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη με τον ίδιο επίσης να είναι ο τρίτος παίκτης που μαγείρεψε στην δοκιμασία αποχώρησης.

To reunion του MasterChef 1 πραγματοποιήθηκε και περιμένουμε να το δούμε και στην TV

Επειδή δεν ήθελε να αποχωρήσουν οι άλλοι δύο παίκτες, σαμποτάρισε το φαγητό του ρίχνοντας μάλιστα άπειρο αλάτι σκόπιμα, με τους κριτές να μην τον βαθμολογούν καν για το φαγητό που τους παρουσίασε.

Τότε είχε πει ξεκάθαρα μιλώντας στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» πως: «Ο λόγος που το έκανα ήταν ότι μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι, τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές, στα τέστ δημιουργικότητας. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά αυτά τα άτομα. Εγώ μπήκα στο MasterChef για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας, γιατί ποτέ δεν είπα για το πρόβλημα υγείας που είχα».

Βέβαια λίγα χρόνια μετά στην εκπομπή Pop Up είχε δηλώσει πως είχε μετανιώσει για αυτή την παρορμητική του κίνηση: «Στο MasterChef έκανα λάθος να φύγω από μόνος μου. Δεν έπρεπε να φύγω. Πιστεύω ότι θα πήγαινα πιο ψηλά ακόμη, γιατί είχα δυνατότητες μαγειρικές, απλά δεν μπορούσα να χωρέσω στο μυαλό μου, ότι υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία μαγειρικά δεν ήταν δυνατά και προσπαθούσαν να ανέβουν στις πλάτες των μαγείρων που ήταν μέσα».

https://www.instagram.com/p/BxxxZisIqMi