Η Sofia Richie παντρεύτηκε τον Elliot Grainge και όλο το Hollywood βρέθηκε στη Γαλλία

Η Sofia Richie παντρεύτηκε τον Elliot Grainge και όλο το Hollywood βρέθηκε στη Γαλλία

Έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα η 24χρονη παντρεύτηκε τον 30χρονο αγαπημένο της Elliot Grainge.

Στα 24 της χρόνια, η μικρή κόρη του Lionel Richie, Sofia, παντρεύτηκε τον εδώ και έναν χρόνο αρραβωνιαστικό της, τον 30χρονο Ellioy Grainge.

Γάμος στη Γαλλία

Ο χλιδάτος γάμος έγινε στη Γαλλία στο ξενοδοχείο Hotel du Cap-Eden-Roc μπροστά σε φίλους και συγγενείς.

Για την τελετή η λαμπερή νύφη προτίμησε custom made νυφικό από τον οίκο Chanel, ενώ την 24χρονη νύφη συνόδευσε ο σούπερ σταρ πατέρας της.

Το Hollywood ταξίδεψε ως τη Γαλλία, μιας και πέραν της Christina Richie, είδαμε και την Paris Hilton μετά του συζύγου της Carter Reum και την Cameron Diaz με τον Benji Madden

Τον περασμένο Οκτώβριο η Sofia έκανε το bachelorette πάρτι της, στο Παρίσι με την αδερφή της και καλές της φίλες. Ο 30χρονος Grainge είναι γιος του μεγάλου αφεντικού της εταιρίας Universal, Lucian Grainge και ο δεσμός ξεκίνησε το 2020 μετά από έναν σύντομο δεσμό της Richie με τον 75χρονο ιδιοκτήτη εστιατορίων, Peter Morton αμέσως μετά από τον χωρισμό της από τον Scott Disick με τον οποίο ήταν μαζί περισσότερα από τρία χρόνια.

H Sofia Richie αρραβωνιάστηκε τον Elliot Grainge με την πιο ρομαντική πρόταση γάμου

Τα τρία νυφικά της Sofia

Τρία διαφορετικά νυφικά για τη Sofia Richie που αποφάσισε να ντύσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της με τρία custom made bridal looks του οίκου Chanel. Το πρώτο είναι ένα νυφικό σε κλασική maxi γραμμή με halter neck κόψιμο που δένει ψηλά στο λαιμό και τονίζει τους ώμους.

https://www.instagram.com/p/CrWSDGoIlTa

Ένα πολυτελές item με λευκή δαντέλα και κρυστάλλους σε όλη την επιφάνεια. Το maxi διάφανο πέπλο ολοκληρωσε ένα all time classic wedding look. Το δεύτερο ήταν μια πιο ιδιαίτερη δημιουργία από τον κορυφαίο γαλλικό οίκο, που από όσο μπορούμε να καταλάβουμε ίσως πρόκειται για φούστα με μπλούζα ή ένα top που προσαρμόστηκε σε ένα εντυπωσιακό τελείωμα.

https://www.instagram.com/p/CrWYg50ugon

Διαφάνειες, φτερά, χειροποίητα κεντήματα και ανάλαφρες γραμμές ήταν το χαρακτηριστικό αυτού του δεύτερου νυφικού για τη Sofia.

Το τελευταίο ήταν ένα μικρό tribute στα κλασικά tweeds του οίκου Chanel. Ένα mini λευκό φόρεμα, με girly A-line και τη χαρακτηριστική καμέλια στο στήθος. To ύφασμα ήταν φυσικά sparkly ενώ το look συνδυάστηκε με τις χαμηλές sling back γόβες του οίκου και ένα πέπλο που τοποθετήθηκε κάτω από το updo στα μαλλιά της.