Η Maria Menounos αποκάλυψε το φύλο του μωρού της- Η συγκινητική σύμπτωση

Η Maria Menounos αποκάλυψε το φύλο του μωρού της- Η συγκινητική σύμπτωση

Η 44χρονη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro ανυπομονούν να υποδεχθούν το νέο μέλος.

Μετά από 10 χρόνια προσπάθειας να κάνει τη δική της οικογένεια η παρουσιάστρια τα κατάφερε. Πριν από δύο μήνες η Maria Menounos και ο σύζυγός της, Keven Undergaro ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

H Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο άντρας της ζωής της αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού που περιμένουν μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Heal Squad x Maria Menounos».

Το φύλο του μωρού και το όνομα

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι», είπε η παρουσιάστρια αναφέροντας ότι έχουν διαλέξει το όνομα για τη μικρή τους.

«Σκεφτόμαστε ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως ίσως δεν γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια για εμάς. Νομίζω ότι βρήκαμε το τέλειο όνομα για το μωρό», πρόσθεσε η Maria Menounos.

https://www.instagram.com/p/CrTogNKJl2W

Η παρουσιάστρια έχασε τη μαμά της ανήμερα το Πάσχα του 2021 και βυθίστηκε στο πένθος. Η κυρία Λίτσα άφησε την τελευταία της πνοή στις 2 Μαΐου έπειτα από πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα στη ζωή της Menounos αφού η μητέρα της διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, που ονομάζεται γλοιοβλάστωμα.

https://www.instagram.com/p/CVxzHGrJFDJ

Λίγες ημέρες μετά το φετινό Πάσχα η σταρ της μικρής οθόνης θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν η 44χρονη να δώσει στο μωρό το όνομα της μαμάς της, για να την τιμήσει.

Η αποκάλυψη για τον ερχομό του νέου μέλους

Τον Φεβρουάριο η 44χρονη μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με το κοινό της μέσα από το site του People. «Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε αληθινά ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το παιδί μας», είπε η παρουσιάστρια στο περιοδικό. «O Keven, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι που θα έρθει στις ζωές μας αυτή η ψυχή. Τι ευλογία!», έγραψε η Μaria Menounos.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθεί το υπερηχογράφημα του μωρού της με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της: «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σ’ αγαπώ», ακούγεται να λέει στην κάμερα η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/CoaC_HwJyJs

«Όταν δούλευα πολύ τον έβλεπα μόνο στο αυτοκίνητο»- Το ευχαριστώ της Maria Menounos στο σύζυγό της

Το διάσημο ζευγάρι είχε μιλήσει δημόσια για τις προσπάθειές τους να βρουν παρένθετη μητέρα το 2018.

«Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος το 2018 στο People.

Η κουμπάρα του ζευγαριού, Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε πρόσφατα στο «Πάμε Δανάη» για το ευτυχές γεγονός αναφέροντας: «Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε».

Το ζευγάρι είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι της θείας της στη Βοστόνη, σε ένα πασχαλινό τραπέζι, καθώς ο Kevin ήταν φίλος του ξαδέλφου της. «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως είναι ο ένας. Στην πρώτη μας συζήτηση μου είχε πει ότι μάθαινε να κάνει θεραπευτικό μασάζ για να βοηθήσει τον μπαμπά του που είχε καρκίνο, κάτι που με άγγιξε και με συγκίνησε πολύ. Είχα πει μέσα μου «Εσένα θα σε κάνω να με ερωτευτείς». Έτσι κι έγινε», έχει δηλώσει για τον εκλεκτό της καρδιάς της η Maria Menounos.

Γνωρίστηκαν στο Los Angeles και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την πρωτοχρονιά του 2018 στην Νέα Υόρκη. Λίγους μήνες αργότερα τελέστηκε και ο θρησκευτικός τους γάμος στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, στο Άκοβο της Αρκαδίας.

Πηγή κεντρικής: mariamenounos