Maria Menounos-Keven Undergaro: To υπέροχο σπίτι στις ΗΠΑ όπου θα υποδεχθούν το νέο μέλος

Maria Menounos-Keven Undergaro: To υπέροχο σπίτι στις ΗΠΑ όπου θα υποδεχθούν το νέο μέλος

Το lovestory του ζευγαριού, ο γάμος στην Ελλάδα και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού.

Πέντε χρόνια γάμου συμπλήρωσαν στις 31 Δεκεμβρίου 2022 η Maria Menounos με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro. Η παρουσιάστρια είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 31 Δεκεμβρίου 2017 στην Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος με τον άντρα της ζωής της, αυτήν τη φορά στον Άκοβο Αρκαδίας, γενέτειρα της νύφης.

Το ζευγάρι είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι της θείας της στη Βοστόνη, σε ένα πασχαλινό τραπέζι, καθώς ο Kevin ήταν φίλος του ξαδέλφου της. «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως είναι ο ένας. Στην πρώτη μας συζήτηση μου είχε πει ότι μάθαινε να κάνει θεραπευτικό μασάζ για να βοηθήσει τον μπαμπά του που είχε καρκίνο, κάτι που με άγγιξε και με συγκίνησε πολύ. Είχα πει μέσα μου «Εσένα θα σε κάνω να με ερωτευτείς». Έτσι κι έγινε», έχει δηλώσει για τον εκλεκτό της καρδιάς της η Maria Menounos.

«Ζούσα στη Βοστόνη και ο ξάδελφος μου έλεγε, αν πάω στο Los Angeles, θα πρέπει να συναντήσω τον παλιό συμμαθητή του, Κevin, που ήταν σεναριογράφο στο ΜΤV. Κάποια στιγμή, ο Kevin ήρθε στη Βοστόνη για να κάνει την πρώτη του ταινία. Πήγα λοιπόν. Είχα ετοιμάσει μια λίστα από πράγματα που μπορούσα να κάνω. Εκείνος με άκουσε και μου είπε πως αυτό όλο σημαίνει παραγωγή. Αρχίσαμε να δουλεύουμε. Τον έβρισκα πολύ όμορφο. Θυμάμαι ότι τον πήγαινα στο αεροδρόμιο, γιατί έπρεπε να πετάξει στην Καλιφόρνια. Μου μιλούσε για τον πατέρα του, που είχε ένα χρόνο καρκίνο, και έλεγε πως έκανε μέχρι και μαθήματα μασάζ, για να απαλύνει τον πόνο της απώλειας του. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι αυτός ο άντρας ήταν για μένα. Έλεγα από μέσα μου: Δεν το ξέρεις, Kevin, αλλά είσαι φτιαγμένος για μένα. Δεν έχει άλλες γυναίκες πια για σένα», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro θα γίνουν γονείς

Ύστερα από 10 χρόνια προσπάθειας να κάνει τη δική της οικογένεια η παρουσιάστρια τα κατάφερε. Η Maria Menounos και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/CUaWiB6pB82

H 44χρονη μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με το κοινό της μέσα από το site του People. «Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε αληθινά ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το παιδί μας», είπε η παρουσιάστρια στο περιοδικό. «O Keven, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι που θα έρθει στις ζωές μας αυτή η ψυχή. Τι ευλογία!», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Αργότερα η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθεί το υπερηχογράφημα του μωρού της με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της: «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σ’ αγαπώ», ακούγεται να λέει στην κάμερα η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Maria Menounos στο μνημόσυνο της μαμάς της (video)

Το διάσημο ζευγάρι είχε μιλήσει δημόσια για τις προσπάθειές τους να βρουν παρένθετη μητέρα το 2018.

«Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος το 2018 στο People.

Η κουμπάρα του ζευγαριού, Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το ευτυχές γεγονός αναφέροντας: «Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε».

Το σπίτι του ζευγαριού

H γνωστή παρουσιάστρια έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο Los Angeles στο οποίο κυριαρχεί το λευκό, το μπεζ και οι γήινες αποχρώσεις, συνδυασμένες αρμονικά με το μαύρο χρώμα ορισμένα έπιπλα και διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/CUc2e5JFhtZ

Το δωμάτιο-γκαρνταρόμπα της Μαρίας Menunos δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο εντυπωσιακό μιας και η 44χρονη έχει αμέτρητα ρούχα και παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/CUXp2O4JEvU

Το σαλόνι και το χολ είναι πολύ φωτεινά και ευρύχωρα και αποτελούν ιδανικό spot για χαλαρωτικές συναντήσεις με φίλους.

https://www.instagram.com/p/CUfg1DupbjD

Οι μεγάλοι καθρέφτες, τα φωτιστικά και τα παράθυρα δημιουργούν τον τέλειο φωτισμό για φωτογραφίες και Instagram-stories. Ο καταπράσινος κήπος και η πισίνα είναι αναμφίβολα #homegoals. Το ερωτευμένο ζευγάρι χαλαρώνει συχνά εκεί και κάνει ηλιοθεραπεία ή ανέμελες βουτιές.

https://www.instagram.com/p/CTullbXpW__

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το σπίτι του ζευγαριού.

Ο γάμος του ζευγαριού στην Ελλάδα

Στην γενέτειρα της νύφης έγινε ο θρησκευτικός γάμος με την Maria να φτάνει με άμαξα συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μενούνο. Το νυφικό ήταν δημιουργία της Celia Kritharioti, με την παρουσιάστρια να λάμπει από ευτυχία μέσα στο off the shoulder νυφικό της. Κουμπάροι στο γάμο της ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο επί χρόνια φίλος-συνεργάτης της, Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Πηγή κεντρικής: mariamenounos