Η «Παράλληλη Αγάπη» της Σαμίου παίζει παντού, δημιούργησε beef & έφερε κοντά Millennials και Gen Z

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η «Παράλληλη Αγάπη» της Σαμίου παίζει παντού, δημιούργησε beef & έφερε κοντά Millennials και Gen Z

Το τραγούδι που «δίνει πόνο» η νεολαία έφερε μία κόντρα αλλά νικήτρια την Άντζυ Σαμίου.

Τις τελευταίες εβδομάδες η «Παράλληλη Αγάπη» aka το iconic τραγούδι της Άντζυς Σαμίου ακούγεται παντού. Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Οι Millennials συναντήθηκαν μουσικά με την Gen Z, ωστόσο πίσω από αυτή τη μελωδική συνύπαρξη κρύβεται ένα beef στο οποίο βέβαια δεν εμπλέκεται η Άντζυ των 90s αλλά η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και η Χριστίνα Σάλτη.

Ποια είναι η Ανδρομάχη

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, (γνωστή ως Ανδρομάχη) γεννήθηκε το 1994 στο Ζίγκεν της Γερμανίας από Έλληνες γονείς ωστόσο σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε με την οικογένεια της στα Λεχαινά Ηλείας.

Η νεαρή καλλιτέχνης έγινε ευρέως γνωστή το 2015 μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice οf Greece» όπου βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και ξεχώρισε με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Η 28χρονη έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Βέρτης, ο Θοδωρής Φέρρης κ.ά. Σπούδασε γερμανική φιλολογία ενώ σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι.

https://www.instagram.com/p/CmR5hUiKo-5

«Από την πρώτη στιγμή ο Κωνσταντίνος με βοήθησε και μου έδωσε χώρο και χρόνο πάνω στην πίστα. Μάλιστα, λέμε και ένα ντουέτο μαζί, το «Αντικριστά». Εκτός από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, είναι και πολύ καλό παιδί», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της στο People.

Η συμμετοχή στη Eurovision

Το 2022 η Ανδρομάχη εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision με το τραγούδι «Ela» όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/CbDmOTJqraL

«Δε με στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια. Γενικά στη ζωή μου τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν, δε με ρίχνουν. Άρα καλό μου κάνει γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μάς ακούει. Εγώ προσωπικά λαμβάνω πάντα υπόψη μου τον κόσμο γιατί αυτός με ακούει και γι'αυτόν τραγουδάω, άρα τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας», είχε δηλώσει η Ανδρομάχη κατά την επιστροφή της από την Ιταλία.

Η επιτυχία με το «Παράλληλη αγάπη» και η κόντρα

Πριν λίγους μήνες η Ανδρομάχη ερμήνευσε την επιτυχία της Άντζυ Σαμίου «Παράλληλη αγάπη» με το βίντεό της να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η νεαρή τραγουδίστρια δέχτηκε εξώδικο από τον δημιουργό Κώστα Μηλιωτάκη ο οποίος είχε παραχωρήσει τα δικαιώματα στην Χριστίνα Σάλτη.

Οι αποκαλύψεις της Ήβης Αδάμου για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τα σχόλια για την Ανδρομάχη

https://www.instagram.com/p/CnaMZLxDJ39

Η μεγάλη επιτυχία που έγραψαν ο Κώστας Μηλιωτάκης και η Σμαρούλα Μαραγκουδάκη θα κυκλοφορούσε σε επανεκτέλεση από την Χριστίνα Σάλτη όμως η Ανδρομάχη πρόλαβε και το έκανε viral στα μέσα κοινωνικής μέσα από το TikTok, αφού το είχε συμπεριλάβει σε ένα από τα medley της.

Η Χριστίνα Σάλτη ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην Ανδρομάχη και το εξώδικο που έστειλε ο δημιουργός του τραγουδιού στη νεαρή τραγουδίστρια.

«Θέλω να πω αρχικά ότι τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουμε. Εννοώ πως υπάρχουν τραγουδιστές που γράφουν τραγούδια, εγώ ερμηνεύω τραγούδια άλλων δημιουργών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τραγούδι ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη και την Σμαρούλα Μαραγκουδάκη και είναι μεγάλη μου τιμή που μου το έδωσαν και μου το εμπιστεύθηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την κυκλοφορία. Σέβομαι απόλυτα την Άντζυ Σαμίου, η οποία και το τραγούδησε πρώτη εξαιρετικά και την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήρθα σε συνεννόηση με τον Κώστα Μηλιωτάκη για να βγάλουμε το τραγούδι. Ήταν στα σκαριά, ήταν να το βγάλουμε και τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το μετά γιατί δεν τα ξέρω και τόσο καλά ακριβώς. Γενικότερα κυκλοφορούν πολλά covers και medley στο διαδίκτυο, για παράδειγμα είμαι εγώ τώρα με έναν συνεργάτη μου και λέμε πάμε να πούμε ένα τραγούδι του Σαμπάνη. Συνήθως πολλά παιδιά, επαγγελματίες και μη, μπορούν να ανεβάσουν τραγούδια στο διαδίκτυο σαν covers και το λένε στο σπίτι τους χαλαρά. Επίσης, υπάρχουν και τα medley που είναι πολλά τραγούδια, γίνεται ολόκληρη παραγωγή, είναι ένα live ηχογραφημένο και καλό είναι, όταν ανεβαίνει σαν επαγγελματική δουλειά, να πάρεις την άδεια των δημιουργών. Αυτό το λέω και για μένα γιατί σέβομαι τους συναδέλφους μου, καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει το όνειρο του, περνάμε τις δυσκολίες μας και παλεύουμε όλοι για το καλύτερο».

Η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι ανήκει στην ίδια δισκογραφική εταιρεία με την Ανδρομάχη, γνωρίζονται και δεν υπάρχει καμία διαμάχη ανάμεσά τους.

Η απάντηση της Ανδρομάχης ήρθε λίγο αργότερα στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού.

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι που σε ακούν εκτιμούν τη δουλειά σου και την αγκαλιάζουν. Λύθηκε το θέμα, όποιο κι αν ήταν. Η Χριστίνα κυκλοφόρησε το τραγούδι, της εύχομαι καλή επιτυχία, να σκίσει. Εγώ θα ανεβάσω το cover μου στο YouTube… τέλος καλό όλα καλά. Εγώ έλεγα την αλήθεια μου. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», τόνισε η Ανδρομάχη.

https://www.instagram.com/p/Co3D8U-K0cs

Η Άντζυ Σαμίου απόλυτη νικήτρια

Πίσω στο 1999 η Άντζυ Σαμίου κυκλοφόρησε το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη» και σίγουρα ούτε η ίδια δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι 24 χρόνια μετά θα γινόταν viral.

Η αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο hit ήταν τόσο μεγάλη με τις φήμες να αναφέρουν πως κάθε φορά που η Άντζυ Σαμίου το ερμήνευε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν το κοινό κυριολεκτικά «γκρέμιζε» το μαγαζί.

Η εξομολόγηση της Ανδρομάχης για το revenge porn

Tον Φεβρουάριο του 2022 η Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τhe 2night Show» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για ο revenge porn που της είχε κάνει σύντροφός της όταν ήταν 15 ετών.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν το κάνεις σε κανένα. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είπα θα το πω στις φίλες μου. Η παρέα μου ντρεπόταν για εμένα. Κόσμος γύρω έπιανε τις μαμάδες τους κι έλεγε μην την κάνετε παρέα γιατί έχει κάνει αυτό... Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, δεν είσαι ο Θεός. Έχεις να κάνεις με όλο αυτό τον κόσμο. Όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους».

Φωτογραφίες της 28χρονης από το Instagram της

H 28χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και ασχολείται ενεργά με το Instagram όπου εργάζεται και ως influencer. Η Ανδρομάχη αγαπά την μόδα και αυτό είναι εμφανές αν κρίνουμε από τα κομψά looks της τόσο εντός αλλά και εκτός πίστας.

https://www.instagram.com/p/Cq8mmqJMgez

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

Ποια είναι η Χριστίνα Σάλτη

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου του 1982 και είναι 40 ετών. Από όταν ήταν παιδί είχε αδυναμία στη μουσική και το τραγούδι και έτσι όταν έγινε 18 ετών ξεκίνησε να το κυνηγάει και επαγγελματικά. Παράλληλα, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

https://www.instagram.com/p/Cl8oiZENIzF

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μαζί με τον Mattyas με τίτλο «Secret Love», ενώ παράλληλα συνεργάστηκε και με τον Βο και κυκλοφόρησαν μαζί τα ντουέτα «Κάνε με να τρελαθώ» και «Πιο κοντά». Έκτοτε η Χριστίνα Σάλτη ξεκίνησε να γίνεται γνωστή και έτσι το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Το Πιο Τρελό Καλοκαίρι Μου» και έκτοτε ακολούθησαν πολλά ακόμη τραγούδια. Μερικά από αυτά είναι τα: «Θεωρίες», «Τα πράγματα με το όνομά τους», «Κάνω πάρτι», «Σου ζήτω απόψε χάρη», «Δεν ξεχνάει η καρδιά», «Ταξίδι μαγικό» και «Εγώ ευθύνομαι». Έκτοτε η Χριστίνα Σάλτη συνεργάστηκε με πολλά ακόμη ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ παράλληλα έχει εμφανιστεί στα MAD Video Music Awards, στα MadWalk κι άλλα.

Η Χριστίνα Σάλτη ως παιδί έχει βιώσει μέσα στο σπίτι της ενδοοικογενειακή βία. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The 2night show», είχε μιλήσει σχετικά:

«Δεν έχω υποστεί εγώ τη βία, το έβλεπα. Καταρχάς, μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος, αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για τη ζωή τους και έτσι σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Στο σπίτι το πρόβλημα ξεκινούσε από τον αλκοολισμό. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει.

Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει, αλλά όχι γρήγορα. Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε πού θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, ότι δεν δουλεύει. Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια το σπίτι. Θέλω να είμαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει τον πατέρα μου. Έχει “φύγει” τώρα. Δεν τον βλέπαμε για χρόνια, είχαμε κόψει».

https://www.instagram.com/p/CoXIoD5joMu

Δες φωτογραφίες της κοπέλας στη gallery που ακολουθεί