Η ευχή που έκανε ο Απόστολος Ρουβάς πριν έναν χρόνο στο Survivor έγινε πραγματικότητα ήδη

Η ευχή που έκανε ο Απόστολος Ρουβάς πριν έναν χρόνο στο Survivor έγινε πραγματικότητα ήδη

Ένα μωρό ακόμα για την οικογένεια Ρουβά και η ευχή του Απόστολου Ρουβά έγινε τελικά πραγματικότητα.

«Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από όταν ήμουν 7, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, θέλω οι σχέσεις μας να βλετιωθούν και να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει μαζί του», είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο Απόστολος Ρουβάς, όταν βρέθηκε ο ίδιος να επιβιώνει στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο πριν έναν χρόνο.

Ένας χρόνος μετά- Πατέρας και γιος μαζί

rouvas6.JPG

Στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Απόστολος έκανε την ευχή του πραγματικότητα και στα χτεσινά του γενέθλια πέρα από την μεγάλη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Φανή Γιαβρίδου, είδαμε την επανένωση του Απόστολου με τον πατέρα του Κώστα.

Ο κύριος Κώστας Ρουβάς, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο story στο Instagram καθώς ετοιμάζεται να γίνει παππούς για μια ακόμα φορά.

Ο Απόστολος Ρουβάς από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, έχει αδέρφια του τον Βασίλη και τον Σάκη. Στη συνέχεια ο κύριος Κώστας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον ετεροθαλή αδερφό του Απόστολου, Νίκο Ρουβά.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 5 στο οποίο κατάφερε να παραμείνει για 4,5 ολόκληρους μήνες και το όνομά του είχε ακουστεί έντονα και για το Survivor All Star.

«Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους», είχε πει ο γνωστός σεφ κατά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Survivor ο σεφ είχε παραδεχθεί:

«Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου».

Ο Απόστολος μέσα στο Survivor, είχε τραγουδήσει Σάκη και είχε μιλήσει για τη στήριξη του αδερφού του, είχε επικοινωνήσει και με τον έτερο αδερφό του Βασίλη ενώ εκτός παιχνιδιού, δεν παραλείπει να βρίσκεται και με τον ετεροθαλή αδερφό του Νίκο.

https://www.instagram.com/p/CdqRKstMvyq

Ο Νίκος Ρουβάς είναι ο τρίτος «star» της οικογένειας- Ο άγνωστος αδελφός του Σάκη και του Απόστολου

Πλέον όμως, ο Απόστολος έχει μάτια μόνο για τη Φανή για χάρη της οποίας μετακόμισε στη Θσσαλονίκη.

Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του

apostolos.JPG

Από το 2022 ο Απόστολος Ρουβάς ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ενώ για την αγαπημένη του αεροσυνοδό είχε πει:

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού.

Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς. Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας.

Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια».

To μωρό του Απόστολου με την Φανή, θα μπει στη ομάδα των παιδιών Ρουβά και θα κάνει παρέα με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρότερο Απόλλωνα.