Ο κατάξανθος Απόλλωνας Ρουβάς έγινε 7 και ο Σάκης είναι στα καλύτερά του ως μπαμπάς

Ο κατάξανθος Απόλλωνας Ρουβάς έγινε 7 και ο Σάκης είναι στα καλύτερά του ως μπαμπάς

«Έχω μία παραμυθένια οικογένεια όχι παραμυθένια ζωή», είχε πει ο Σάκης μιλώντας για τα 4 υπέροχα παιδιά που έκανε με την Κάτια Ζυγούλη.

Ο χρόνος περνά γρήγορα και ο Σάκης Ρουβάς πάντα εντυπωσιάζεται όταν βλέπει πόσο γρήγορα επίσης μεγαλώνουν τα 4 παιδιά του.

Η μεγαλύτερη Αναστασία είναι ήδη 15 χρονών και ο μικρότερος Απόλλωνας και βενιαμίν της οικογένειας χθες είχε τα γενέθλιά του και ο μπαμπάς Σάκης μας χάρισε μία σπάνια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του, που μόλις έγινε 7. Μία φαν του τραγουδιστή του έδωσε και την καλύτερη συμβουλή.

https://www.instagram.com/p/CqYJjYiN8M0

Οι 4 υπέροχοι λόγοι που αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένος

Όταν ο Σάκης γνώριζε την Κάτια Ζυγούλη το 2003 στα γυρίσματα ενός σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας δεν φανταζόταν ακόμη ότι μαζί της η ζωή του όχι μόνο θα άλλαζε, αλλά θα αποκτούσε νόημα. Πέντε χρόνια μετά απέκτησαν την Αναστασία, αργότερα τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρότερο Απόλλωνα. Ο Σάκης και η Κάτια ήθελαν όλα τους τα παιδιά να έχουν το Α ως κοινό γράμμα του ονόματός τους.

https://www.instagram.com/p/Cm488qhjgQR

«Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία», έχει πει σε συνέντευξή του ο Σάκης και χθες καμάρωσε έναν ακόμη χρόνο που μεγάλωσε ο βενιαμίν της οικογένειας Απόλλωνας.

Και ο τραγουδιστής δεν έκρυβε την έκπληξή του για το πόσο γρήγορα εκείνος μεγαλώνει και μας παρουσίασε ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί του: «Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!».

https://www.instagram.com/p/CrTmuoDt2Ww

Ο μικρός όπως βλέπουμε μοιάζει αρκετά στην μαμά του Κάτια Ζυγούλη και έχει ομοιότητες και με την αδελφή του Αριάδνη. Στις μικρές γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του, ο Σάκης είχε αφιερώσει και την ευχή του για την Ημέρα της Γυναίκας: «Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν».

Ο Νίκος Ρουβάς είναι ο τρίτος «star» της οικογένειας- Ο άγνωστος αδελφός του Σάκη και του Απόστολου

https://www.instagram.com/p/CpiR-MGNgc0

Πάντως μία φαν του Σάκη βλέποντας την γενέθλια φωτογραφία του με τον γιο του Απόλλωνα του έδωσε μία πολύ ωραία συμβουλή. Να ζήσει όσο μπορεί αυτές τις στιγμές με πολλές αγκαλιές με τα παιδιά του όσο είναι μικρά.

sxoliogiarouva.JPG