Από το 1992 πέρασαν 31 χρόνια και ο Σάκης Ρουβάς εκτός από ίδιος είναι και Tik Toker

Από το 1992 πέρασαν 31 χρόνια και ο Σάκης Ρουβάς εκτός από ίδιος είναι και Tik Toker

Το σπίτι στον Νέο Βουτζά είναι το τέλειο μέρος για να παράξουνε content για το Tik Tok. Τα νέα πλάνα από τους χώρους του σπιτιού και η παραδοσιακή κρεβατοκάμαρα. 

Ο Σάκης Ρουβάς και η οικογένειά του ζουν τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα υπέροχο σπίτι στον Νέο Βουτζά, με αξιοζήλευτη θέα. Πριν λίγα 24ωρα ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής δημοσίευσε ένα νέο video στο TikTok και μας έδειξε σπάνια πλάνα από την κρεβατοκάμαρα που μοιράζεται με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

Κι όμως πέρασαν 31 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του viral τραγουδιού «1992», ένα από τα μεγάλα hits του τραγουδιστή. Ο καλλιτέχνης δεν έχει αλλάξει και πολύ εμφανισιακά, αντίθετα έχει ωριμάσει και αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της εγχώριας showbiz.

O 51χρονος σταρ είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ενεργή παρουσία στο TikTok όπου δημοσιεύει τα πιο ακομπλεξάριστα posts.

20 χρόνια μετά από έναν τσακωμό Ρουβάς & Ζυγούλη γιόρτασαν τον έρωτα εντελώς κινηματογραφικά

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα ακόμα βίντεο όπου τον βλέπουμε να κάθεται στον χρωματιστό καναπέ του σαλονιού του.

Η οικογενειακή ζωή και τα #couplegoals videos στο TikTok

Πριν από μερικούς μήνες το διάσημο ζευγάρι είχε αποδεχθεί το viral challenge των 14 ερωτήσεων και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έκαναν μερικές αποκαλύψεις για τη σχέση αλλά και την καθημερινότητά τους σε video που τράβηξαν μέσα στο σπίτι τους, το οποίο δημοσίευσαν μετέπειτα στο TikTok.

Τα TikTok videos μέσα από το σπίτι τους

Πριν λίγους μήνες ο κριτής του «The Voice of Greece» μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια καθόλου τυχαία συνταγή που δεν είναι άλλη από μακαρόνια με κιμά.

Ο 50χρονος σταρ έχει περισσότερους από 163 χιλιάδες ακόλουθους στην πλατφόρμα και τα videos του συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

«Όταν μου λέει η Κάτια να ετοιμαστώ γρήγορα για να φύγουμε και καταλήγω να την περιμένω», είχε γράψει ο τραγουδιστής, δημοσιεύοντας το πιο cool TikTok.

Το ζεστό σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στον Νέο Βουτσά

Τα φωτεινά χρώματα και συγκεκριμένα το σομόν επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας το οποίο διαθέτει κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο. Ο Σάκης Ρουβάς τρέφει μεγάλη αγάπη για την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τον κήπο του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cj7XRQ2jPdJ

Ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι, το οποίο έχει έντονες ρουστίκ επιρροές. Η μεγάλη βιβλιοθήκη είναι το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού αφού επιλέγουν να κάθονται εκεί και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία. To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και ασκείται σε καθημερινή βάση. Η Κάτια Ζυγούλη μας έχει δείξει πολλές φορές ότι ασχολείται πολύ με τις δουλειές του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CemE21TN8uH

Ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του ζευγαριού είναι η φωτεινή, ρουστίκ και καλαίσθητη κουζίνα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον τραγουδιστή να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του. Ξύλινα ντουλάπια, πληθώρα μαγειρικών σκευών και vintage διακοσμητικά ολοκληρώνουν το deco και δίνουν ζεστασιά στον χώρο.

Aκολουθούν πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού στην παρακάτω gallery.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas