«Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο, Απόστολε» γράφουν στον Ρουβά όμως εκείνος αποκάλυψε τη νέα του συνήθεια

«Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο, Απόστολε» γράφουν στον Ρουβά όμως εκείνος αποκάλυψε τη νέα του συνήθεια

O 45χρονος σεφ είναι πιο fit από ποτέ και θα μπορούσε άνετα να κυριαρχήσει στον στίβο μάχης του Survivor.

Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» όπου είχε αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής.

Ο 45χρονος ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 5 στο οποίο κατάφερε να παραμείνει για 4,5 ολόκληρους μήνες και το όνομά του είχε ακουστεί έντονα και για το Survivor All Star.

«Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους», είχε πει ο γνωστός σεφ κατά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο project ο σεφ είχε παραδεχθεί: «Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου».

O Aπόστολος Ρουβάς γυμνάζεται σαν αληθινός Survivor

O πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και έχει δώσει μεγάλη έμφαση τελευταία στη σωματική του ευεξία. Ο δημοφιλής σεφ είναι λάτρης του αθλητισμού, των ταξιδιών, και του ευ ζην, και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από τις προπονήσεις του με τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους.

Πριν λίγες ώρες ο Απόστολος Ρουβάς πήρε τα βουνά και δημοσίευσε στο Ιnstagram μια selfie φωτογραφία του, αποκαλύπτοντάς μας την νέα του fitness συνήθεια.

https://www.instagram.com/p/CqAjbrDICc4

«Με το τρέξιμο να σε βοηθά και στο να κρατήσεις μια καλή φυσική κατάσταση και να αποτελεί μια ευκαιρία να βάλεις τη σκέψη σου σε τάξη, it’s a win-win!», έγραψε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Το τηλεοπτικό κοινό τον έμαθε καλύτερα μέσα από το Survivor και δεν είναι τυχαίο πως ένας follower σχολίασε την ανάρτησή του γράφοντας: «Έτοιμος για Δομίνικο, Απόστολε».

https://www.instagram.com/p/Cp4imZqIsQO

«Σκέψου έξω -ή πάνω- απ’ το κουτί!», είχε γράψει πρόσφατα ο σεφ στη λεζάντα του post του, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες μέσα από το γυμναστήριο.

H Ελένη Μενεγάκη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη σχέση του Σάκη με την Κάτια Ζυγούλη

Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του

Από το 2022 ο Απόστολος Ρουβάς ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος είναι η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου, για την οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Θέμη Γεωργαντά:

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς. Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια».

ROYBAS.webp

Πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πάρνηθα, για να χαλαρώσει και να περάσει ανέμελες στιγμές στη φύση. Οι δυο τους επισκέφθηκαν το Καταφύγιο Μπάφι όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό και απόλαυσαν το γεύμα τους.

royvas2.webp

Πηγή κεντρικής: apostolos_rouvas