Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση -Όλα τα looks που μας εντυπωσίασαν

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση -Όλα τα looks που μας εντυπωσίασαν

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι συναγωνίζεται τις πιο κομψές πρώτες κυρίες της Ευρώπης. 

Μέσα στις διάφορες πρώτες κυρίες που είχαμε στη χώρα μας, σίγουρα υπήρξαν πολλές κομψές σύζυγοι πρωθυπουργών. Αλλά καμία δεν ασχολούνταν επαγγελματικά με τη μόδα στο επίπεδο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η οποία μαζί με τη Δήμητρα Κολοτούρα δημιούργησε το κορυφαίο ελληνικό brand, Zeus & Δione. Μία από τις ελληνικές εταιρίες με μεγάλη επιτυχία και κύρος και στο εξωτερικό. Ένα label που έχει ταυτιστεί με την αρχαιοελληνική κομψότητα, τις δωρικές γραμμές, το minimal στυλ αλλά και τα εξαιρετικά ελληνικά παραδοσιακά υφάσματα. Ήταν εκείνοι που επανασύστησαν στον κόσμο το μετάξι από το Σουφλί, αλλά και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί το show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÙÍ ÂÁÓÉËÅÙÍ ÔÏÕ ÂÅËÃÉÏÕ Á.Ì. ÖÉËÉÐÐÏÕ ÊÁ ÌÁÔÈÉËÄÇÓ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ <br><br> ÕÐÏÄÏ×Ç ÓÔÏ ÌÅÃÁÑÏ ÌÁÎÉÌÏÕ ÁÐÏ ÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÊÕÑÉÁÊÏ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ <br><br> ÃôÐ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ ÄÇÌÇÔÑÇÓ

ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Όλοι μιλάνε για το quiet luxury trend -Είναι πράγματι τάση το να ντύνεσαι σαν «πλούσιος»;

https://www.instagram.com/p/BqzbqaiAe_V

Διακριτική κομψότητα: Το στοιχείο κλειδί στο στυλ της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Η Μαρέβα έχει φροντίσει να φέρει το προσωπικό της στυλ στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις επενδύει σε σύνολα από τη Zeus & Δione. Τα wide leg παντελόνια είναι φυσικά το αγαπημένο της item, αφού έχει αντικαταστήσει τις περισσότερες φορές τα φορέματα με άνετα, chic παντελόνια. Συνήθως τα συνδυάζει με αέρινες μπλούζες και elegant πουκάμισα, αλλά και φανταστικά structured σακάκια και παλτό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα οποία τονίζει με μικρές ζώνες που δένει στη μέση της.

mareva_mitsotaki-(15).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι προτιμά αρχαιοελληνικά φορέματα με έναν ώμο, ανάλαφρα πλισέ και maxi φούστες, τα οποία συνδυάζει σχεδόν πάντα με ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια, που δένουν στον αστράγαλο. Το άσπρο και το μαύρο είναι τα αγαπημένα της χρώματα, με κάποιες ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως το χρυσό, το κόκκινο και το λαμπερό φούξια να κάνουν τη διαφορά στα looks της.

https://www.instagram.com/p/CdqVt-pqFsc

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους στις ΗΠΑ και τον Λευκό Οίκο, όπου η Μαρέβα έκλεψε τη λάμψη από την πρώτη κυρία της Αμερικής, την Jill Biden, με ένα ασπρόμαυρο σύνολο με tailored παντελόνι, μία μαύρη μεταξωτή μπλούζα με turtleneck λαιμό και ένα μοναδικό κόσμημα, που θύμισε παραδοσιακά ελληνικά κοσμήματα. Μια δημιουργία της πολύ γνωστής Ελληνοϊταλίδας γλύπτριας, ζωγράφου και σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίζας Σωτήλη. Ένα look που είχε πάρει τη δημοσιότητα και την προσοχή, που έπρεπε.

Κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι: