Όλα τα tips για να συνδυάσεις σωστά τις 5 top φούστες της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλα τα tips για να συνδυάσεις σωστά τις 5 top φούστες της σεζόν
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Κάθε φούστα ανάλογα με το στυλ της έχει και τα δικά της μυστικά. Σου δίνουμε τα tips για τις φορέσεις σωστά την άνοιξη. 

Φυσικά και το styling πρέπει να είναι διασκεδαστικό και να έχει ένα προσωπικό χαρακτήρα. Αυτή είναι και όλη η ουσία της μόδας του σήμερα. Ότι αφήσαμε πίσω κάποια από τα στερεότυπα του παρελθόντος και τώρα πια προχωράμε τη μέρα μας, επιλέγοντας όποιο outfit μας εκφράζει και μπορεί να κάνει τη διάθεση μας πιο ανάλαφρη. Καλά όλα αυτά και φυσικά συμφωνούμε με το νέο mindset της παγκόσμιας μόδας. Αλλά αντικειμενικά υπάρχουν και κάποια έξυπνα και εύκολα tips, δηλαδή συμβουλές, που μπορούν να μας διευκολύνουν και να βελτιώσουν την εικόνα μας με λίγες απλές κινήσεις.

spring-skirts_howtowear-(8).jpg

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το star item της άνοιξης, που είναι οι φούστες φυσικά. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουν την τιμητική τους αλλά το 2023 η αλήθεια είναι ότι έχουμε και πολλά νέα styles, που επανέρχονται στην επικαιρότητα. Παρακάτω σου λέμε πώς να τα φορέσεις.

Δερμάτινο μπουφάν: Πώς θα συνδυάσεις το biker jacket με τα ανοιξιάτικα items

spring-skirts_howtowear-(6).jpg

Οι 5 must φούστες του 2023 και πώς να τις απογειώσεις στα σύνολα σου.

Tube skirt: Το minimal shape που επιστρέφει από τα 90s. Είναι καλό να το συνδυάσεις με ένα επίσης απλό top, όπως ένα minimal πουκάμισο κουμπωμένο μόνο στο στήθος ή ένα ασορτί tube top. Οι μικρές τσάντες και τα pointy sling back παπούτσια είναι ιδανικά για να την πλαισιώσουν.

spring-skirts_howtowear-(7).jpg

Full volume skirt: Μία φούστα με όγκο θέλει πάντα απλές, διακριτικές λεπτομέρειες μαζί της. Ένα tank top ή ένα απλό, λευκό t-shirt είναι ιδανικά για μια printed φούστα, όπως η παρακάτω. Τα παπούτσια σε ρομαντικό στυλ, όπως τα mary janes και τα kitten heels είναι ιδανικά για ένα τέτοιο σύνολο.

spring-skirts_howtowear-(3).jpg

Pleated skirt: Γενικά η φούστες με πιέτες είναι ότι πιο ενημερωμένο και για το 2023. Είτε επιλέξεις ένα preppy item σε κλασικό στυλ, είτε ένα πιο ιδιαίτερο φουστάκι σαν σκωτσέζικο κιλτ, τα πουκάμισα και τα biker jackets είναι η τέλεια επιλογή. Βάλε και ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρή σόλα και είσαι έτοιμη.

spring-skirts_howtowear-(1).jpg

Maxi denim skirt: Η πιο εύκολη φούστα της άνοιξης και όλου του χρόνου. Φέτος γίνεται πιο μακριά από ποτέ και ακουμπά στο πάτωμα. Ένα crop ή bra top θα κάνει παίξει λίγο με τις ισορροπίες. Ρίξε ένα χαλαρό πανωφόρι στους ώμους σου και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μπότες. Thank me later!

spring-skirts_howtowear-(5).jpg

Cargo skirt: Μετά τα cargo παντελόνια έχουμε φυσικά και τις cargo φούστες. Μπορεί να είναι mini ή και maxi και γενικά ταιριάζει όπως φαντάζεσαι και με άλλα trends που μα έρχονται από τα 00s σε tops αλλά και παπούτσια. Αν δεν θες να είσαι υπερβολική, κάνε μια πιο safe, minimal επιλογή.

spring-skirts_howtowear-(2).jpg