Δερμάτινο μπουφάν: Πώς θα συνδυάσεις το biker jacket με τα ανοιξιάτικα items

Ναταλία Κατσακιώρη
Δερμάτινο μπουφάν: Πώς θα συνδυάσεις το biker jacket με τα ανοιξιάτικα items
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή να φορέσεις το δερμάτινο μπουφάν σου.

Υπάρχουν κάποια items της γυναικείας αλλά και της ανδρικής ντουλάπας, που δεν έχουν σεζόν και εποχή. Και ανάμεσά τους βρίσκεται και το δερμάτινο μπουφάν μας, το οποίο μπορεί για κάποιους να είναι ένα πανωφόρι που προορίζεται περισσότερο για φθινόπωρο και άνοιξη, αλλά πλέον μας είναι πολύ χρήσιμο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά ακόμη και το καλοκαίρι, κυρίως τα βράδια που μπορεί να έχει κάποια ψύχρα. Οπότε καλό θα ήταν να έχεις στο μυαλό σου κάποιους τρόπους που μπορείς να το αξιοποιήσεις όλο το χρόνο.

biker_jackets_outfits-(2).jpg

Το πιο διαχρονικό και αγαπημένο σχέδιο στο δερμάτινο μπουφάν είναι το biker jacket. Δηλαδή το jacket του μηχανόβιου, το πανωφόρι αυτό με τις rock αναφορές, τα φερμουάρ, τα κουμπιά και τα τρουκς, αλλά και τα χαρακτηριστικά γυριστά του πέτα, που το κάνουν ένα statement πανωφόρι. Δεν γίνεται να φορέσεις ένα biker, δερμάτινο μπουφάν και να μην δώσεις έναν ξεχωριστό αέρα στην εικόνα σου, όσο απλό και αν είναι το υπόλοιπο outfit. Ακόμη και αν φοράς μόνο ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt μπλουζάκι.

Τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα θα είναι το hot αξεσουάρ του καλοκαριού -4 τρόποι να τα φορέσεις και εσύ

Τη φετινή σεζόν, το biker jacket επανήλθε δυναμικά στις πρώτες θέσεις των μπουφάν της άνοιξης, μετά από κάποιες σεζόν, που είχε κυριαρχήσει το δερμάτινο σακάκι. Φυσικά, η κλασική μαύρη απόχρωση είναι must και ανήκει στα αδιαμφισβήτητα all time classics της ντουλάπας μας. Όμως, αν ψάχνεις τώρα για να επενδύσεις σε ένα νέο δερμάτινο μπουφάν, τότε το σκούρο καφέ είναι η πιο updated απόχρωση της σεζόν. Οι φθαρμένες λεπτομέρειες, που το κάνουν να μοιάζει used είναι ότι πιο cool μπορείς να φορέσεις αυτή τη στιγμή.

Οι καλύτεροι τρόποι να φορέσεις το biker jacket σου:

Στο παραπάνω video η fashion expert Lydia Tomlinson σου δείχνει πώς να αξιοποιήσεις το δερμάτινο μπουφάν σου σε στυλ biker στα ανοιξιάτικα σύνολά σου, με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Και πιο συγκεκριμένα με τα basics που αγαπάς να φοράς καθημερινά. Σκέψου έξυπνα και ακολούθησε τα outfits που θα βρεις στο video, για να μην αναρωτηθείς ξανά τι πανωφόρι να βάλεις σήμερα!