La vie en rose φάση περνάει η Josephine και στη ζωή της αλλά και στα μαλλιά της

La vie en rose φάση περνάει η Josephine και στη ζωή της αλλά και στα μαλλιά της

Το νέο look της Josephine είναι πλήρως εναρμονισμένο με την κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική της ζωή.

Στα καλύτερά της είναι η Josephine το τελευταίο διάστημα. Το τραγούδι της «Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου» έχει γίνει trend στο TikTok και ακούγεται παντού, η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στα προσωπικά της, ενώ πρόσφατα προχώρησε και σε μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Josephine ζει la vie en rose φάση τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και… στα μαλλιά της, αφού υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair color trends της τελευταίας 2ετίας.

Ζόζεφιν: Τα συγκινητικά λόγια για τον MadClip και τη φιλία τους (video)

Το νέο look της Josephine

Με νέα μαλλιά πόζαρε στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Josephine. Η 32χρονη τα τελευταία χρόνια είχε πλατινέ ξανθά μαλλιά – άλλοτε μακριά και άλλοτε σε καρέ- ενώ τώρα πλέον έχει ροζ-ξανθό hair look.

https://www.instagram.com/p/Crfr0OYMjY9

Ειδικότερα, η Josephine επέλεξε ένα ψυχρό καστανό ανοιχτό με ξανθές και ροζ ανταύγειες ανανεώνοντας την εμφάνισή της και υιοθετώντας μία από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων. Και μιλάμε για το ροζ στα μαλλιά που – μαζί με άλλες παστέλ αποχρώσεις, όπως το πράσινο και το μπλε- αποτελεί μεγάλη τάση.

Δες στην gallery πώς ήταν πριν τα μαλλιά της Josephine.

Η la vie en rose φάση στη ζωή της Josephine δίπλα στον Νίνο

Στις αρχές Απριλίου άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι η Josephine είναι ζευγάρι με τον Νίνο τους τελευταίους μήνες, με κανέναν από τους δύο τους μέχρι στιγμής να μην έχει επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει την πληροφορία. Ωστόσο, το full in love couple πραγματοποίησε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα εμφανίστηκε μαζί στο closing του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή.

Οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί αδιαφορώντας, μάλιστα, για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Υπάρχει πολύ πάθος σε αυτήν τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό μας.

Josephine και Νίνο εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ξανά μαζί σε νυχτερινό κέντρο και σε ένα Insta Story της Ματίνας Ζάρα, ποζάροντας δίπλα-δίπλα.