Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πιο ειλικρινής παρουσιάστρια πρωινού φέτος και δικαιώθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πιο ειλικρινής παρουσιάστρια πρωινού φέτος και δικαιώθηκε

Η φετινή σεζόν της στον Alpha τη βρήκε ώριμη τηλεοπτικά, της επέτρεψε να σκοράρει διπλά και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση και κέρδισε τελικά τους τηλεθεατές χάρη στην ειλικρίνειά της.

Αυτό το 10 με 1 της τιβί, η ώρα που φτιάχνουμε παραδοσιακά καφέ και βλέπουμε τηλεόραση, ανήκει δικαιωματικά φέτος στην Κατερίνα Καινούργιου και στην ειλικρίνεια με την οποία μιλάει για τη ζωή της.

Όταν δεν είναι καλά, η Κατερίνα φαίνεται, κι όταν είναι καλά, πάλι φαίνεται. Κι όταν έχει νεύρα ή έχει στεναχωρηθεί πετάει τις ατάκες εκείνες που κάνουν τους πρώην της να τρέμουν, όπως χτες για παράδειγμα:

«Πάρα πολλοί έχουν έρθει απρόσκλητοι έξω από το σπίτι μου. Μου χτυπάνε κουδούνια και μετά βγαίνω εγώ τρελή, γιατί μου λένε: μα εγώ ποτέ δεν ήμουν εκεί. Αλλά έχω τις κάμερες και καταγράφουν. Πάρα πολλοί έχουν έρθει, που μπορεί να έχουν και σχέση τώρα. Να έχουν σχέση και να είναι κάτω από το σπίτι και να χτυπάνε τα κουδούνια», είπε η ΚατΚεν όλο νόημα χτες.

Η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν ότι έχει μιλήσει πολύ για τα προσωπικά της:

«Έχω μιλήσει πολύ για τα προσωπικά μου τον τελευταίο καιρό, ειδικά για την τελευταία μου σχέση. Είναι όμως κάτι που πλέον έχω αφήσει πίσω οριστικά, οπότε πάμε παρακάτω. Ποιο το νόημα να αναλώνεσαι με το παρελθόν; Κανένα», είχε τονίσει στο περιοδικό ΟΚ, αλλά μήπως αυτή η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζει τους τηλεθεατές της είναι και το κλειδί της επιτυχίας της.

Λίγο πριν τα 38, το κορίτσι του Μάη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο όνειρό της να γίνει μαμά μέσα από την εκπομπή της, στα μωράκια που αποθηκεύει στο Instagram, στις σκέψεις που κάνει για το πώς θα πορευτεί στη δουλειά της εφόσον αποκτήσει ένα παιδί.

Κι όχι μόνο. Η Καινούργιου μιλάει ακομπλεξάριστα και για το φλερτ που εκλείπει, για τους τύπους στο Instagram που προτιμούν να στείλουν μια φωτογραφία τους στα social αλλά από κοντά δεν την πλησιάζουν, όλα εκείνα που βιώνουμε όλες καθημερινά.

«Δεν με νοιάζει καθόλου ο γάμος, αλήθεια σου λέω. Και τώρα που πάντρεψα τη συνεργάτιδά μου, τη Μάιρα, ή που έχω δει άλλες φίλες μου να παντρεύονται, θέλουν να ζήσουν πολύ όλη την προετοιμασία. Εμένα αυτό δεν με αφορά τόσο γιατί καθημερινά έχω μια διαδικασία προετοιμασίας, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και να κάνουμε ένα παιδί. Τώρα αν πρέπει να το επισημοποιήσουμε για νομικούς λόγους, δεν χρειάζεται να φορέσω νυφικό», είχε εξηγήσει η Καινούργιου για το θέμα γάμος στη ζωή της.

Κι όταν φέτος έπρεπε να μιλήσει για τις πρώην σχέσεις της on air, ακόμα κι εκεί εξήγησε με ειλικρίνεια πώς νιώθει, έστειλε ευχές στον πρώην της που έγινε πατέρας και έδωσε τα εύσημα σε άλλον πρώην της που την άλλαξε και την πήγε μπροστά.

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω πότε είχαν γνωριστεί, αλλά είναι και μια σχέση που δεν με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, απλά δυστυχώς λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media.

Ο άνθρωπος αυτός τώρα θα κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί, μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση. Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να πώς να το πω ρε παιδί μου; Για την τελευταία μου σχέση, με τον Φίλιππο, είμαι περήφανη, γιατί με άλλαξε, με πήγε μπροστά».

«’Ημουν ο εύκολος στόχος. Και συνεχίζω να είμαι. Ίσως με τα χρόνια να έγινα πιο συμπαθής, ειδικά στις γυναίκες, γιατί είμαι ειλικρινής. Δεν έκρυψα ποτέ κάτι. Και αυτή την ειλικρίνεια την έχω πληρώσει στην προσωπική μου ζωή. Μπορεί να έχω πει ότι με έχουν αφήσει, ότι έχω κλάψει για άντρα, ότι μπορεί να γυρίζω σπίτι μόνη μου και να κλαίω, να αναρωτιέμαι τι λάθη έχω κάνει.

Πολλές γυναίκες όμως μου στέλνουν μηνύματα ότι και εκείνες έτσι νιώθουν. Ότι βρίσκονται κοντά στα 40 και δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση. Μεγάλωσα με το όνειρο να γίνω μαμά. Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι το όνειρο αυτό δεν πραγματοποιείται», έχει πει η Καινούργιου αλλά μάλλον έφτασε να πάρει πίσω όσα πλήρωσε για την ειλικρίνειά της.

Γιατί στο τέλος της ημέρας τι θέλεις από μια παρουσιάστρια που βάζεις στο σπίτι σου κάθε πρωί; Ειλικρίνεια και να ζει το δράμα της όπως κι εσύ.