Τρία σύνολα με τις mini φούστες της άνοιξης από την expert Κατερίνα Καινούργιου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τρία σύνολα με τις mini φούστες της άνοιξης από την expert Κατερίνα Καινούργιου

Οι κοντές φούστες είναι η αδυναμία της Κατερίνας που μας δείχνεις τον δικό της αγαπημένο τρόπο να της φορέσουμε φέτος.

Αν δεν βάλουμε τις κοντές μας φούστες την άνοιξη, τότε πότε; Οι βροχές της περασμένης εβδομάδας δείχνουν να μας αποχαιρετούν σιγά-σιγά, οπότε ο ήλιος είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να τολμήσουμε τα πρώτα looks χωρίς καλσόν ή κάλτσες. Γιατί δυστυχώς πρέπει να σε ενημερώσω ότι όσο κρύο και αν έχει ακόμη, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν την Πρωτομαγιά ένα χειμερινό look με χοντρό, μαύρο καλσόν θα είναι εκτός εποχής. Οπότε πάμε να αξιοποιήσουμε και να χαρούμε τις κοντές φούστες που έχουμε στη συλλογή μας και κάτι μου λέει ότι φέτος είναι αρκετές.

https://www.instagram.com/p/Cq2xb78oiDc

Και αυτό γιατί τα micro minis ήταν η απόλυτη τάση και του περασμένου χειμώνα, με τα κορίτσια της μόδας να έχουν επενδύσει σε πολλά διαφορετικά σχέδια σε φούστες, ανάλογα με το στυλ και την αισθητική τους. Γενικά, η μόδα είναι αυτή τη στιγμή στα άκρα: ή πολύ μακριά μήκη ή πολύ κοντά. Εμείς θα πάρουμε το δεύτερο. Το ίδιο φαίνεται να επιλέγει και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να φοράει τις φούστες της το 2023.

Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε τα τρία must-have τζιν κομμάτια της φετινής άνοιξης

Η mini φούστα θέλει το ταίρι της. Δες πώς τις συνδυάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα που αγαπά γενικά τα κοντά φορέματα και φυσικά τις mini φούστες. Συχνά επιλέγει σύνολα που τονίζουν και αναδεικνύουν τα πόδια της, τα οποία φροντίζει να συμπληρώνει και με τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα παπούτσια (γόβες, πέδιλα ή μποτάκια). Αλλά για την άνοιξη του 2023 έχει υιοθετήσει ένα δικό της τρόπο να συνδυάζει τις κοντές φούστες της ντουλάπας της. Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα εντοπίσεις αμέσως το συγκεκριμένο styling trick, που ήρθε η ώρα να αντιγράψεις και εσύ.

https://www.instagram.com/p/CqV313KI-uu

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα φροντίζει να βρίσκει και το ασορτί top, πουκάμισο ή μπλούζα, της φούστας της και έτσι δημιουργεί ένα set με φούστα και top, που σε πολλές περιπτώσεις ίσως δίνουν από μακριά και την εικόνα ενός φορέματος. Γενικά, τα sets αλλά και τα skirt suits είναι μεγάλη τάση της άνοιξης και η Κατερίνα έχει φροντίσει πολύ έξυπνα να αξιοποιήσει και τα δύο αυτά trends στα looks της. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο match για μια κοντή, girly φούστα από ένα ίδιο τοπάκι. Ακολούθησε τη συμβουλή της Κατερίνας και απογείωσε το στυλ σου. Τα τρία looks που ξεχωρίσαμε είναι το απόλυτο inspo.