Η Pamela Anderson ποζάρει με το κόκκινο μαγιό του Baywatch και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα

Η Pamela Anderson ποζάρει με το κόκκινο μαγιό του Baywatch και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα

22 χρόνια μετά το τέλος του Baywatch, η Pamela Anderson είναι ίδια.

Ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του 1990 και μία από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών. Το Baywatch, που προβλήθηκε από το 1989 ως το 2001, έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη των τηλεθεατών σε κάθε γωνιά του κόσμου, αλλά πολύ περισσότερο η πρωταγωνίστρια Pamela Anderson με τις εκρηκτικές αναλογίες της. Τις οποίες φρόντιζε να δείχνει φορώντας το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, που την κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Η Pamela τότε «σάρωνε» την παραλία ως ναυαγοσώστρια CJ Parker, με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που αποκάλυπτε την πληθωρικότητά της και με το ανδρικό κοινό να δυσκολεύεται… να συνέλθει βλέποντάς τη. Κάτι που ισχύει και σήμερα, που η 55χρονη Anderson αποφάσισε να ποζάρει ξανά με το εμβληματικό μαγιό και που είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

H Pamela Anderson έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram και αποφάσισε να πει τα μυστικά της

22 χρόνια μετά… η Pamela Anderson είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα

Η Pamela Anderson πόζαρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που σημάδεψε την καριέρα της και πραγματικά μοιάζει να είναι ίδια. Σαν να μην έχουν περάσει 22 χρόνια από το Baywatch.

https://www.instagram.com/p/CritE_OLDtw

Η 55χρονη star φωτογραφήθηκε στη Malibu beach την ώρα του ηλιοβασιλέματος για το brand Frankies Bikinis και έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο χρόνος πέρασε τόσο αργά… Αλλά σήμερα… έπειτα από αρκετό χρόνο μπορώ να σας πω όλες τις αγαπημένες μου ιδέες και τα κόλπα της δουλειάς. Όλα ανακατεμένα στη δική μου συνεργασία με τα μαγιό του @frankiesbikinis. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και με ποιον καλύτερο να το κάνω αυτό από το πιο γλυκό κορίτσι του Paradise Cove (Francesca Aiello); Μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μου, με τα αγόρια μου. Η ιστορία μας είναι αυθεντική και μοναδική».

https://www.instagram.com/p/Crh3g1qI5HS
https://www.instagram.com/p/CreLTfSNo6R

Οι δύο γιοι της Pamela Anderson, Brandon Thomas και Dylan Lee (σχεδόν) στα βήματά της

Η Pamela Anderson έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Tommy Lee, τον 26χρονο Brandon Thomas, που είναι μοντέλο και ηθοποιός, και τον 25χρονο Dylan Lee που είναι μοντέλο και μουσικός.

Γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1996, o Brandon Thomas ήταν από μωρό εξοικειωμένος με τον φακό και ήταν βέβαιο πως θα ακολουθήσει είτε τα βήματα του πατέρα του στη μουσική, είτε της μητέρας του στο modeling και την υποκριτική. Τελικά, φαίνεται πως επέλεξε το δεύτερο.

https://www.instagram.com/p/CoGFFc1ywdi

Σε ηλικία 18 ετών, ο Lee ξεκίνησε επίσημα το modeling και ανάμεσα στις μεγάλες συνεργασίες του μπορεί να υπερηφανεύεται γι' αυτές με τους Dolce & Gabbana και Phillip Plein, ενώ εκτός από μοντέλο, ο Lee επιδιώκει μία καριέρα και ως ηθοποιός. Ανάμεσα σε άλλα, τον έχουμε δει στην κωμωδία του Netflix, "Sierra Burgess Is A Loser", στη σειρά "Tales" μαζί με την πρώην φίλη του, Bella Thorne, και στο "The Hills: New Beginnings".

Εκτός από την ψυχαγωγία, ο Brandon πριν από περίπου έναν χρόνο λάνσαρε και τη δική του σειρά ρούχων γκολφ Swinger’s Club, τα οποία και έχουν ρετρό preppy διάθεση. «Το γκολφ είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, όπως και η μόδα. Ήταν όνειρό μου να δημιουργήσω μια σειρά που να αντικατοπτρίζει την αίσθηση του στυλ μου σε συνδυασμό με έναν τρόπο ζωής που αγαπώ και απολαμβάνω», είχε γράψει στο Instagram.

Όπως ο Brandon, έτσι και ο Dylan έκανε το ντεμπούτο του σε πολύ μικρή ηλικία σε επίδειξη του Saint Laurent το 2016. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Armani Exchange, Coach και True Religion.

https://www.instagram.com/p/CoGLTGwyMQS

Ενώ ο Brandon ακολούθησε τη μητέρα τους στην υποκριτική, ο Dylan έχει στο αίμα του το πάθος του πατέρα τους για τη μουσική. Το μοντέλο που έγινε μουσικός ακολούθησε αυτό που αγαπούσε και δεν είχε καμία πίεση για να γίνει γιος ροκ σταρ. «Ποτέ δεν ανησυχούσα πραγματικά για τις προσδοκίες των άλλων ή οτιδήποτε άλλο. Το να φτιάχνω μουσική είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν συνειδητοποίησα το πάθος μου και κατάλαβα ότι δεν με ένοιαζε τι θα σκεφτόταν κάποιος, είπα: "Α, ας το κάνουμε"», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Dylan Lee.