Mugler x H&M:Το λανσάρισμα της συλλογής έγινε στη Νέα Υόρκη με hot καλεσμένους και ένα μοναδικό show

Ναταλία Κατσακιώρη
Mugler x H&M:Το λανσάρισμα της συλλογής έγινε στη Νέα Υόρκη με hot καλεσμένους και ένα μοναδικό show

(Photo by Arturo Holmes/Getty Images)

Η Pamela Anderson, η Chloe Sevigny και η κόρη της Madonna, Lourdes Leon, ήταν μόνο κάποιες από τις λαμπερές καλεσμένες της βραδιάς.

Χθες ο οίκος Mugler σε συνεργασία με την H&M έκανε το μεγάλο launch event της νέας του συλλογή στη Νέα Υόρκη. Και φυσικά, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της πόλης, αφού μία ανατρεπτική μητρόπολη, όπως η Νέα Υόρκη είναι το ιδανικό μέρος για να παρουσιάσει κανείς μία collection με sexy φόρμες, διαφάνειες, cut outs και neon χρώματα, σαν αυτή που είδαμε εχθές το βράδυ από τα social media του οίκου και της εταιρίας.

Mugler H&M Global Launch
EartheaterBFA
Mugler H&M Global Launch
EartheaterBFA

Η ανακοίνωση της συνεργασίας είχε γίνει εδώ και καιρό και από τις δύο πλευρές, ενώ το κοινό το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία, μιας και η H&M μας έχει πλέον συνηθίσει σε ανατρεπτικές συνεργασίες όπως αυτή, με τις σειρές studio που κυκλοφορεί κατά καιρούς, οι οποίες κυκλοφορούν πάντα σε limited edition. Αλλά το συγκεκριμένο concept είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, λίγο πιο ξεχωριστό, και μεταφέρει όλο το σύμπαν ενός από του κορυφαίους οίκους στον πλανήτη, που διαμόρφωσε σε ένα μεγάλο βαθμό νέες σιλουέτες για το γυναικείο σώμα.

Mugler H&M Global Launch
Mugler H&M Global Launch
https://www.instagram.com/p/CqIrCpCKEJF

Mugler x H&M: Το front row του event ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με την ίδια τη συλλογή.

Αυτές ακριβώς τις φόρμες, που δημιούργησε πρώτος ο Thierry Mugler, και τώρα φέρνει στις νέες δικές του συλλογές ο Casey Cadwallader, ο creative director του οίκου, που αποφάσισε να κάνει αυτή τη συνεργασία με την H&M όσο πιο hot μποορύσε επιστρατεύοντας κυριολεκτικά όλες τις αγαπημένες μούσες του σήμερα και φέρνοντας τες σε ένα catwalk, που έμοιαζε πολύ περισσότερο με show και όχι με επίδειξη μόδας. Σκοτεινός φωτισμός, εντυπωσιακά χορευτικά και performances και φυσικά τα νέα ρούχα της συλλογής δημιούργησαν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Coachella 2023 recap: Τα καλύτερα looks από τις πρώτες μέρες του πιο πολύχρωμου bohemian φεστιβάλ

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν πολλές λαμπερές κυρίες, που αγαπούν τον οίκο Mugler, on και off stage, όλες τους ντυμένες με total Mugler x H&M σύνολα. Η Pamela Anderson επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και strass, που συνδυάστηκε με ένα oversized blazer και μαύρες γόβες. Μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία ήταν η Lourdes Leon, αφού σε αυτή την περίπτωση το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Η κόρη της Madonna εμφανίστηκε με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά items του οίκου Mugler, την ημιδιάφανη cut out φόρμα-κολάν.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια ομαδική συναυλία από τους μουσικούς Shygirl, Amaarae και Eartheater, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο μουσικό βίντεο των Mugler x H&M και ήταν ντυμένοι επίσης με αποκλειστικά κομμάτια από τη νέα συλλογή. Κάθε καλλιτέχνης ερμήνευσε μια σειρά από τις δικές του επιτυχίες, προτού ερμηνεύσουν όλοι μαζί, μια νέα έκδοση του κλασικού κλαμπ τραγουδιού της δεκαετίας του '90 «Music Sounds Better With You», ένα κομμάτι που τους ανατέθηκε ειδικά για τον εορτασμό της συλλογής Mugler x H&M.

Mugler H&M Global Launch Event

Η Pamela Anderson (Photo by Arturo Holmes/Getty Images)

Mugler H&M Global Launch Event

Η Lourdes Leon (Photo by Arturo Holmes/Getty Images)

Δική μου αγαπημένη είναι πάντα η Chloe Sevigny που φόρεσε ένα μαύρο, structured skirt suit με sexy καλσόν με ρίγα και γόβες σε στυλ Mary Jane. Δείτε το front row στην παρακάτω gallery.