H Pamela Anderson έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram και αποφάσισε να πει τα μυστικά της

Κατερίνα Μπούσιου
H Pamela Anderson έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram και αποφάσισε να πει τα μυστικά της

Ετοιμάζει show στο Netflix, αυτοβιογραφικό και αρκετά πικάντικο. Το σύμβολο των '90ς με την πολυτάραχη προσωπική ζωή, αποφάσισε να πει την ιστορία της με το δικό της τρόπο. 

Μπορεί ο πρώην σύζυγός της Τommy Lee, χωρίς την συγκατάθεσή της να χρησιμοποίησε το δικό της όνομα στη μίνι σειρά όπου μιλούσε για τον έρωτα και το γάμο τους, ως Pam + Tommy, αλλά τώρα ήρθε από ότι φαίνεται η δική της σειρά, να πεί αλήθειες. Και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα μικρό documentary, το οποίο αναμένεται αρκετά πικάντικο, αν κρίνουμε από την διαδρομή της, προσωπική και επαγγελματική.


https://www.instagram.com/p/CanTV-LP9uF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είμαι θύμα αλλά survivor»

Η ηθοποιός Pamela Anderson, ήδη με ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram, μιλά για τη νέα σειρά δηλώνοντας πως «Θα σας εκπλήξω. Δεν είμαι θύμα, αλλά suvivor», όπως δηλώνει και μας αφήνει την υπογραφή με το κραγιόν της στο προσωπικό της σημείωμα. Το Netflix και επίσημα ανακοίνωσε ότι το είδωλο της ποπ κουλτούρας των περασμένων δεκαετιών θα κάνει μία αναδρομή στην καριέρα της αλλά και στο προσωπικό της ταξίδι στη ζωή. Η Anderson η οποία πρόσφατα χώρισε από τον Καναδό Dan Hayhurst και πέμπτο κατά σειρά σύζυγό της, είχε δηλώσει ότι το να ζεί σε μία φάρμα και κοντά στη φύση τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο την ενέπνευσαν αλλά την έκαναν να νιώθει ελεύθερη. Τόσο ελεύθερη προφανώς, ώστε να μας πει τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμματα από διάφορα μικρο-σκάνδαλα που την αφορούν κυρίως στα προσωπικά της.



Εκείνο πάντως που έκανε εντύπωση, είναι πως από το προφίλ της στο Instagram, διέγραψε όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες της και άφησε μόνο την ανάρτηση με το σχόλιο για το νέο της show. Προφανώς γιατί θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και θα επιλέξει πολύ προσεκτικά αυτή τη φορά τι θα μας αποκαλύπτει.

anderson instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Pamela Anderson μόλις χώρισε και τον 5ο σύζυγό της και πια δεν αντέχει τα δεσμά του γάμου

Ο νέος σύζυγος της Pamela Anderson παράτησε την οικογένειά του: Ξέσπασε η πρώην του

Δεν έχει τέλος η διαμάχη της Pamela Anderson με τον πρώην της: Οι κατηγορίες και η εξαπάτηση