Survivor All Star: Το Twitter «δίκασε» την Εύη για τον Γκότση και δεν απορήσαμε

Survivor All Star: Το Twitter «δίκασε» την Εύη για τον Γκότση και δεν απορήσαμε

«Σκεφτόμουν όταν μπήκα ότι είναι ένα παιχνίδι, η ζωή μας είναι έξω, εύχομαι όλα τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεχνάνε πως έξω είναι η ζωή μας, είμαι γεμάτη με την εμπειρία που έχω ζήσει, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα», είπε η Εύη Σαλταφερίδου κατά την αποχώρησή της και χωρίς να γνωρίζει γιατί την «τιμώρησε» το κοινό του Survivor All Star.

«Eίναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Σκεφτόμουν όταν μπήκα ότι είναι ένα παιχνίδι, η ζωή μας είναι έξω, εύχομαι όλα τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεχνάνε πως έξω είναι η ζωή μας, είμαι γεμάτη με την εμπειρία που έχω ζήσει, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα», ήταν τα πρώτα λόγια της Εύης Σαλταφερίδου μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Η Εύη αποχώρησε, το unfollow μαθεύτηκε

«Κρατάω διαφορετικά πράγματα από την προηγούμενη φορά, όχι κάτι συγκεκριμένο, έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή μου πλέον έξω, ως προς τους χαρακτήρες. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, ζήσαμε άσχημες και καλές στιγμές και να μην μένουμε σε άσχημες καταστάσεις και να αναλώνονται όλοι σε αυτές», είχε σπεύσει να εξηγήσει η Εύη, η γυμνάστρια του Survivor All Star για αυτή τη δεύτερη εμπειρία της στο παιχνίδι.

Και ειλικρινά μιλώντας, ο τρόπος με τον οποίο η Σαλταφερίδου είχε πάντα στο μυαλό της τη ζωή της εκτός παιχνιδιού, την ανέδειξε σε ήρεμη δύναμη του Survivor.

Αυτά, μέχρι την αποχώρηση του Γκότση. Tότε που η Εύη κλήθηκε να μιλήσει για τα συναισθήματα της μετά την αποχώρηση του φίλου της, Ηλία Γκότση.

«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω, είχε πει.

Αλήθειες που καίνε από τον Ηλία Γκότση & το Τwitter χλευάζει τη δήλωση της Εύης για τη φιλία τους

Και μόλις σήμερα, η Εύη Σαλταφερίδου ενημερώθηκε από την εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού για το unfollow του Γκότση, στην πραγματική ζωή εκτός ριάλιτι.

«Χάρηκα πολύ που ήμουν στο Survivor All Star, ό,τι και να έγινε. Κρατάω μόνο τα καλά. Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το ήξερα, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και να με έχει κάνει unfollow. Έκανε κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι; Μάλιστα. Καταλαβαίνω ότι ίσως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του, γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας» είπε η Εύη Σαλταφερίδου και συνέχισε στηρίζοντας αυτή τη φορά φουλ τον Γκότση για την υπόθεση με το χαρτάκι:

«Είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας Γκότσης το χαρτάκι γιατί δεν ξέρει αγγλικά! Κόβω το χέρι μου! Δεν μπορούσα να πάρω παραπάνω μέρος. Είπα ότι ξέρω ότι δεν το είχε γράψει εκείνος κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα. Σε ένα reality επιβίωσης αν βρεις σκουπίδια, θα φας, καλώς ή κακώς. Όλοι το έχουμε κάνει, υπάρχει πείνα. Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία Γκότση, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν ενώ έτρωγαν περισσότερο», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Κάπου εκεί, ο Γκότσης έκανε ένα ωραίο story, όπου εξηγούσε πως τα μαθήματα Αγγλικών βαίνουν καλώς!

Πάντως, το Twitter υποστηρίζει πως είναι αργά για την Εύη να στηρίξει τον Ηλία Γκότση και οι χρήστες τονίζουν πως με τα λόγια της η Σαλταφερίδου «έδωσε» τον Ηλία Μπόγδανο.

Η Εύη Σαλταφερίδου φεύγει από το Survivor και ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε πως έσωσε τον Τάκη

Ο Ηλίας Γκότσης είπε πικρές αλήθειες- Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής του

Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow πέντε συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τους: Ηλία Μπόγδανο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Katerina» ο 33χρονος έκανε unfollow και τον Γιώργο Λιανό.

Ο νικητής του Survivor 2018 είχε επιστρέψει στην Αθήνα και έκανε Q&A στο Instagram απαντώντας με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των ακολούθων του.

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει».

O γνωστός γυμναστής άφησε αιχμές για τους υπόλοιπους παίκτες υπονοώντας πως οι περισσότεροι έχουν παραβεί τους κανόνες του Survivor.

«Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star», τόνισε ο Ηλίας Γκότσης.