Η Εύη Σαλταφερίδου φεύγει από το Survivor και ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε πως έσωσε τον Τάκη

Η Εύη Σαλταφερίδου φεύγει από το Survivor και ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε πως έσωσε τον Τάκη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου στηρίζει Μαρτίκα ο οποίος γλιτώνει για 8η φορά την αποχώρηση από το Survivor. 

Ετοιμάσου για νέο ξέσπασμα και διάγγελμα Σπύρου Μαρτίκα γιατί απόψε θα δεις να γλιτώνει για 8η φορά την αποχώρηση από το Survivor.

Σύμφωνα με τα spoilers, η Εύη Σαλταφερίδου είναι εκείνη που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και αυτό έκανε δύο ανρθώπους χαρούμενους. Αφενός την Βρισηίδα Ανδριώτου, αφετέρου τον Τριαντάφυλλο. Αλλά για ποιο λόγο χάρηκε ο τραγουδιστής;

Ο Τριαντάφυλλος ακόμη θυμάται το ψάρι του Κόρο

Το αποψινό συμβούλιο στο Survivor All Star, θα έχει αρκετές δόσεις αγωνίας μέχρι να μάθεις ποιος από τους 5, δηλαδή η Εύη Σαλταφερίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Κορόμι ή η Μελίνα Μεταξά, είναι εκείνος ή εκείνη, που θα αποχαιρετήσει για δεύτερη φορά τον Άγιο Δομίνικο.

Τελικά προς έκπληξην όλων φεύγει η πρώτη. Η Εύη όμως ήταν μία πολύ δυνατή παίκτρια και θα αποτελέσει μία μικρή ανέλπιστη ανατροπή αυτή η αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/Crg6nehtvw9

Τα spoilers ήταν ήδη γνωστά από αργά χθες το βράδυ και ο πρώτος που πανηγύρισε αυτή την αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος. Όχι γιατί δεν συμπαθεί την Εύη, αλλά γιατί έπρεπε να υπερασπιστεί τον Τάκη Καραγκούνια.

Για έναν απλούστατο λόγο. Ο Τάκης έκανε επίθεση προς χθες στον Κόρο και αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το ψάρι που είχε ψαρέψει και δεν είχε δώσει στον Τριαντάφυλλο. Ένα θέμα που ακόμη «πονάει» τον τραγουδιστή. Έτσι αποφάσισε να υποστηρίξει αυτόν που τον υποστήριξε και μάλιστα παίρνει πάνω του την νίκη αφού έδωσε γραμμή στους φανς του.

triantafillos_xatzinikolaou_3090032369737941124.jpg

Χαρούμενη όμως είναι και Βρισηίδα που βλέπει ξανά τον Σπύρο της να γλιτώνει: «Πάμε να κερδίσουμε μία ακόμη ψηφοφορία είναι το σύνθημα».

vrisiida_andrio_3089739195958208337.jpg