Στο προσιτό wedding look της Ιωάννας Μαλέσκου όλοι πρόσεξαν μία σημαντική λεπτομέρεια

Στο προσιτό wedding look της Ιωάννας Μαλέσκου όλοι πρόσεξαν μία σημαντική λεπτομέρεια
Instagram

Το φόρεμα που είναι ιδανικό και για εγκυμονούσες. Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της 34χρονης παρουσιάστριας. 

Φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο της ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια, θέλησε έτσι να υποδεχθεί τον Μάη με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του wedding look της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύεται αλλά δικαίως δεν ήθελε να το μάθουμε από την αγγελία γάμου

Για τη σημαντική αυτή ημέρα, η 34χρονη έδωσε τη ψήφο εμπιστοσύνης της στο ελληνικό προσιτό brand ASSI by Mina Lambraki. Η maxi λευκή δημιουργία αποτελεί μία υπέροχη πρόταση για πολιτικό γάμο και η Ιωάννα επένδυσε και σε εντυπωσιακά αξεσουάρ by Caroline Svedbom δίνοντας έτσι τις απαραίτητες glam πινελιές. Η νυφική ανθοδέσμη ήταν λευκές τουλίπες ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν ακριβώς στο στιλ που μας έχει συνηθίσει η μέλλουσα μαμά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο look λίγο πριν γεννήσει και τα μαθήματα φροντίδας

«"Ανθισμένες καρδιές", όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! 🤍💙💍🧿🙏🌷🌸 Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας 🙏☺️

Dress @assibyminalambraki
Jewels @carolinesofiasvedbom , @glance_designersroom
Special thanks @serifioti_events , @filanthi_floral_design
📷 @vaioschristodoulou», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα που σε λίγες ημέρες θα υποδεχθεί τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

https://www.instagram.com/p/CrsoDoRIj1V

Σε story η Ιωάννα αποκάλυψε και τους δύο μάρτυρες, στους οποίους ο ένας ήταν ο καλός της φίλος και πρώην συνεργάτης της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αλλά και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας.

«Ποιοι μάρτυρες δεν μαρτυράνε; Οι δικοί μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη διακριτικότητά σας», έγραψε η περήφανη νύφη.

342012346_1668735416892397_4855522428018733673_n.jpg

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά είναι πως όλο το look θα μπορούσε άνετα να είναι μία υπέροχη πρόταση και για θρησκευτικό καλοκαιρινό γάμο. Μάλιστα, η εν λόγω εφαρμογή του φορέματος είναι τέλεια και για εγκυμονούσες. Μία ακόμα λεπτομέρεια που πολλοί πρόσεξαν, είναι πως φαίνεται -αν και blur- και ο γαμπρός στις φωτογραφίες. Οι κοινές φωτό του ζευγαριού είναι σπάνιες καθώς και οι δύο προστατεύουν την προσωπική τους ζωή θέλοντας να κρατήσουν τα πιο όμορφα στιγμιότυπα για εκείνους.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι στις 30 Μαρτίου επισημοποίησε τη σχέση του και παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας κάτω από άκρα μυστικότητα.

Τζένη Θεωνά και Ιωάννα Μαλέσκου με μαύρο δερμάτινο jacket: Ποια το φόρεσε καλύτερα;