Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο look λίγο πριν γεννήσει και τα μαθήματα φροντίδας

Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο look λίγο πριν γεννήσει και τα μαθήματα φροντίδας

Από το κομμωτήριο στο μάθημα φροντίδας του μωρού η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες μέρες πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως δεν έχει αλλάξει και πολύ την καθημερινότητά της.

Μπορεί αυτήν τη σεζόν να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο ακολουθεί κανονικά πρόγραμμα γυμναστικής μιας και έχει μια καλή εγκυμοσύνη, ενώ κάνει και το beaute που όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη. Και η Ιωάννα φαίνεται πως θέλει να είναι πολύ περιποιημένη όταν υποδεχθεί το μωράκι της, για αυτό και επισκέφθηκε το κομμωτήριο για μια ανανέωση στο look της. Ταυτόχρονα, όμως, σαν πρωτάρα μέλλουσα μανούλα με τις αγωνίες και τα άγχη της, κάνει τα πάντα για να μπορέσει να έχει τον έλεγχο – όσο αυτό είναι δυνατόν- τις πρώτες μέρες με το μωράκι της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο η παρουσιάστρια κάνει και μαθήματα φροντίδας μωρού.

To Pilates στον 9ο μήνα & τα μαθήματα θηλασμού: Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να γίνει μαμά

Το νέο look και τα μαθήματα φροντίδας μωρού

Με ένα Insta Story χθες (12/4) η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε στους followers της ότι επισκέφθηκε το κομμωτήριο. Εκεί, όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, η παρουσιάστρια ανανέωσε το look της μιας και έκοψε τα μαλλιά της αρκετά, υιοθετώντας ένα καρέ κούρεμα που φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι.

mallia_maleskou.jpg

Επιπλέον, η Ιωάννα φρέσκαρε και το χρώμα στα μαλλιά της επιλέγοντας μια πιο ανοιχτή απόχρωση ξανθού, προς το πλατινέ. Μέχρι πρόσφατα η 34χρονη είχε ένα πιο γλυκό, με χρυσαφί τόνους, ξανθό, αλλά με πιο σκούρα ρίζα, όπως ενδείκνυται για τις εγκυμονούσες. Και τώρα, δηλαδή, η Ιωάννα άφησε άβαφη τη ρίζα της, όπως έπρεπε.

Μετά ακολούθησε μάθημα φροντίδας μωρού. Όπως έδειξε σε βίντεο Insta Story η Ιωάννα Μαλέσκου, επισκέφθηκε ειδικό με την οποία έκαναν μάθημα για το πώς αλλάζεται η πάνα, αλλά και πώς πρέπει η νέα μανούλα να φροντίζει τα μάτια του νεογέννητου. Η Ιωάννα, όπως φαίνεται, είναι ενθουσιασμένη με τον νέο ρόλο της μανούλας, που την περιμένει, και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το μωράκι της.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, το φύλο του μωρού και ο μυστικός γάμος

Μία ημέρα μετά την ονομαστική της εορτή, στις 8 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της. Κρατώντας τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα η παρουσιάστρια σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε».

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3

Στις 19 Φεβρουαρίου και με ένα post στο οποίο πόζαρε κρατώντας ροζ ομπρέλα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι. «Είναι το λεγόμενο «baby pink» και οι ουρανοί «βρέχουν» αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η «ομπρέλα» σου! Με αγάπη, η μανούλα σου ☂️🥹🤍🎉🍼🧿🤰 👼🔜 It’ s a girl», έγραψε η Ιωάννα στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Co2FWYtIJhu

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν γίνει μαμά και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου, παντρεύτηκε μυστικά τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Δανιά, στο Δημαρχείο της Ραφήνας.