Τζένη Θεωνά και Ιωάννα Μαλέσκου με μαύρο δερμάτινο jacket: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Τζένη Θεωνά και Ιωάννα Μαλέσκου με μαύρο δερμάτινο jacket: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Τζένη Θεωνά στους δρόμους της πρωτεύουσας και η Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή έξοδο διάλεξαν το απόλυτο πανωφόρι της άνοιξης: το μαύρο δερμάτινο jacket.

Από τον χειμώνα στην άνοιξη… ένα δερμάτινο jacket δρόμος. Ναι, αυτό είναι από τα πιο fashionable πανωφόρια της εποχής που διανύουμε και ειδικά στη μαύρη εκδοχή του πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Γιατί; Μα διότι φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, συνδυάζεται με το πιο casual, αλλά και με το πιο επίσημο outfit και πραγματικά μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Οι celebrities το ξέρουν καλά αυτό, οπότε ένα μαύρο δερμάτινο jacket δεν λείπει ούτε από τη δική τους ντουλάπα. Η Τζένη Θεωνά και η Ιωάννα Μαλέσκου, μάλιστα, ήδη το φόρεσαν, με εντελώς διαφορετικό τρόπο, βέβαια, η καθεμία. Πάμε να τις δούμε για να καταλήξουμε και… ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η σταδιακή αλλαγή που έκανε η Τζένη Θεωνά στην εμφάνισή της και λάτρεψαν όχι μόνο οι μαμά- δες

Η Τζένη Θεωνά στους δρόμους της Αθήνας με δερμάτινο jacket και λεοπάρ φόρεμα

Μια super stylish εμφάνιση πραγματοποίησε η Τζένη Θεωνά σε πρωινή βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες» φόρεσε maxi λεοπάρ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες σουέντ μπότες με λεπτό τακούνι, μαύρη σουέντ τσάντα με κρόσσια στα πλαϊνά και μαύρο δερμάτινο jacket με ασημί λεπτομέρειες. Το κλασικό, μαύρο leather jacket που όλες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας.

Γιατί; Διότι αυτό που φορά η Τζένη Θεωνά συνδυάζεται με τζιν και ένα απλό λευκό T-shirt, με μίνι και maxi φορέματα, ακόμα και με φόρμες. Είναι passepartout κομμάτι, για αυτό και αξίζει να επενδύσεις σε αυτό το στυλ, που ονομάζεται perfecto. Από εμάς, λοιπόν, είναι ένα μεγάλο «ΝΑΙ» για την Τζένη!

Η Ιωάννα Μαλέσκου με μαύρο leather jacket και μαύρο φόρεμα

Η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε πρόσφατα σε βραδινό event με total black σύνολο. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια -που σε λίγες μέρες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά- επέλεξε για την περίσταση μαύρο maxi φόρεμα και μπότες, ολοκληρώνοντας το look με μαύρο δερμάτινο jacket.

Το jacket της Ιωάννας, όμως, δεν ήταν το κλασικό perfecto, σαν αυτό που φόρεσε η Τζένη Θεωνά. Αντιθέτως, θύμιζε σακάκι, καθώς είχε και κουμπιά στην αριστερή πλευρά και μια πιο ιδιαίτερη γραμμή, που ταιριάζει περισσότερο στις πιο επίσημες περιστάσεις. Η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, απογείωσε με τον τρόπο της το leather jacket κάνοντας μια πιο ξεχωριστή στυλιστική πρόταση.

Εσύ ποια πιστεύεις ότι το φόρεσε καλύτερα;